Dámská pyžama a noční košilky: Buďte v noci lehká jako pírko!

Dámská pyžama a noční košilky: Buďte v noci lehká jako pírko!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Krásná a přitažlivá můžete být i v posteli. Shoďte svůj denní outfit a vklouzněte do pohodlného, sexy pyžama nebo do noční košilky přesně podle vašich představ. Sny vaše i sny vašeho partnera budou zaručeně sladké. Vyspíte se do růžova!

Dámská pyžama a košilky – zasloužený komfort!

Každý z nás si po dlouhém dni v práci nebo ve škole zaslouží trochu komfortu. Pokud si chcete dokonale odpočinout, je třeba zvolit co nejpohodlnější noční outfit, ve kterém se budete cítit doslova jako pírko. Zapomeňte na stahující pyžama a dýchejte volně. Podívejte se společně s námi na ty nejkrásnější modely dámských pyžam a dámských nočních košilek – budete se těšit na chvíli, kdy zalehnete do postele!

Zapomeňte na neforemná a nudná dámská pyžama. Pořiďte si pyžamo, které bude mít nápad a styl. Že chcete být elegantní i v posteli? V tom případě si pořiďte super sexy a pohodlnou dámskou noční košilku! Vždyť výběr dámských pyžam a košilek je v dnešní době nepřeberný. Můžete volit mezi různými materiály i styly, na prvním místě je však vždy zejména zmíněný komfort! Nakonec pak záleží pouze na vás, zda-li upřednostníte roztomilá dvoudílná pyžama s dlouhými nebo tříčtvrtečními kalhotami či ultra sexy dámské košilky s krajkou nebo bez. Ale podívejme se nyní na konkrétní modely dámských pyžam a nočních košilek – ty vám dozajista pomohou při rozhodování.

Z čeho vybírat

Záleží-li vám pouze na komfortu, vsaďte na pyžama Muzzy s tříčtvrtečními kalhotami a veselým tričkem s potiskem. Pokud pak chcete působit křehce dívčím dojmem, volte zejména růžovou! Vsaďte například na pyžamo Muzzy s tříčtvrtečními kalhotami či na roztomilé dámské košilky připomínající letní šatičky. Chcete-li být naopak neodolatelně svůdná, zvolte saténové noční košilky s krajkou, které vašemu partnerovi vyrazí dech.

Vyspěte se do růžova v dámské noční košilce nebo v jednom z krásných dámských pyžam. Stylový noční outfit oceníte vy i váš partner či partnerka!


Pyžamo Muzzy 313, 419 kč


Pyžamo Muzzy 352, 482 kč


Košilka M820, 979 kč


Košilka M210, 959 kč

Zdroj: www.astratex.cz Foto: Hemera / Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: pyžamo, dámské pyžamo, dámská noční košilka, noční košilka, dámská košilka s krajkou, pyžama Muzzy