Tally Weijl 2011: Nová podzimní kolekce!

Tally Weijl 2011: Nová podzimní kolekce!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Ačkoliv máme teprve začátek září, většina světových značek již prezentuje své zbrusu nové kolekce podzim/zima 2011– a Tally Weijl není výjimkou! Podívejte se dnes společně s námi na aktuální kolekci této mladé a dynamické značky. Buďte i na podzim šik a v kurzu!

O Tally Weijl

Tally Weijl je dynamická značka nabízející široký sortiment sexy a hravého oblečení pro ženy i dívky, a to již od roku 1984, kdy byla založena pány designéry Tallym Elfassin-Weijlem a Beatem Grüringem. Ti v současné době působí přímo v centru módního dění, v kouzelném městě Paříž! Neodolatelné modely Tally Weijl jsou tedy zcela trendy a in!

A to po celé Evropě, Českou republiku nevyjímaje (například hned třikrát v Praze, Brně, Ostravě i v Pardubicích a Olomouci). Kompletní seznam všech prodejen Tally Weijl v České republice najdete třeba na portále www.mapaobchodu.cz. Pokud tedy toužíte po stylových, originálních a i tak trochu extravagantních modelech mladistvého oblečení i botiček a doplňků, rozhodně neváhejte a navštivte co nejdříve vám nejbližší prodejnu značky Tally Weijl! V oblečení Tally Weijl se budete cítit sebejistá a sexy!

Podzimní kolekce Tally Weijl

A jaká bude Tally Weijl letos na podzim? Jednoznačně sexy, hravá a pozitivní! Nová podzimní kolekce Tally Weijl hýří veselými barvami spadaného listí, kdy převažuje zejména oranžová, červená a vínová. Vybírejte z pestrobarevných kabátků neobvyklých střihů, krátkých koženkových bundiček do pasu i klasických trenčkotů, ultrakrátkých minisukní a kabelek a sestavte si svůj osobitý styl s Tally Weijl 2011! V outfitu od Tally Weijl vás ani v dešti a mlze nikdo nepřehlédne. Nebojte se experimentů, oblečení z podzimní kolekce Tally Weijl vás zahřeje i učiní neodolatelně krásnou!

Podlehněte tento podzim i vy kouzlu značky Tally Weijl! Rozveselte svůj podzim, buďte sexy a stylová! Dopřejte si neotřelé oblečení a doplňky Tally Weijl z nové kolekce podzim/zima 2011. Vždyť zimní měsíce nemusí být šedivé!

Zdroj: www.tally-weijl.com, www.mojeznacka.cz/tally-weijl
Seznam prodejen Tally Weijl v ČR: www.mapaobchodu.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Tally Weijl, Tally Weijl 2011, oblečení Tally Weijl, podzimní kolekce Tally Weijl