Marks & Spencer 2011: Podzimní kolekce pro elegantní dámy!

Marks & Spencer 2011: Podzimní kolekce pro elegantní dámy!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Toužíte po klasickém a elegantním oblečení do práce i pro volný čas? Jste již unaveni z neustálé záplavy nových trendů a přehlceni nejnovějšími výstřelky módy? V tom případě zůstaňte s námi a čtěte dále- dnes se totiž podíváme na zoubek populární britské značce Marks & Spencer a její nejnovější podzimní kolekci!

O Marks & Spencer

Britská značka Marks & Spencer má za sebou již takřka 130 let dlouhou cestu, na které se nacházejí výrobky nejvyšší kvality! Historie Marks & Spencer se datuje již od roku 1884 a je spojena se jmény Michaela Markse a Toma Spencera. Právě tito muži stojí za nárůstem původně malé firmičky k firmě se statisíci akcionáři. Dnes jsou Marks & Spencer jednou z nejúspěšnějších světových značek na oděvním trhnu, a to zejména díky jejich filozofii a neutuchající snaze nabízet zákazníkům vždy to nejkvalitnější zboží a designově zajímavé oděvy z kvalitních materiálů – jeho výběr je navíc obrovský!

Šik i letos na podzim

Marks & Spencer se i letos na podzim drží svého klasického stylu. Milovnice elegantní a ženské módy si tak přijdou vyloženě na své. V oblečení z nejnovější podzimní kolekce Marks & Spencer můžete bez obav vyrazit do práce i na neformální schůzku s přáteli. Co se týče nejnovějších trendů – rozhodně věnujte pozornost velkému návratu šedesátých let. Nezapomeňte si pořídit jeden ze stylových trenčkotů Marks & Spencer nebo rozevláté šaty s trendy proužky nebo květinovým vzorem z kolekce Marks & Spencer Autograph.

Na chladné podzimní dny si poté pořiďte minimálně jednu stylovou bundičku s kožešinou z kolekce Marks & Spencer Indigo, která vás zahřeje a stylově uvede na molo ulice. Budete se cítit žensky a přitom stále v teple.

Pokud toužíte po tom být elegantní a šik na schůzce firmy nebo jdete prostě za kulturou – vsaďte tento podzim na elegantní modely z kolekce Marks & Spencer Per Una.

Marks & Spencer 2011 je značka pro ty, kdo touží po kvalitním a nadčasovém oblečení. Podlehněte Marks & Spencer i vy!

zdroj: www.marks-and-spencer.cz foto: thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: Marks & Spencer, podzimní kolekce Marks & Spencer, Marks & Spencer 2011, Marks & Spencer Autograph, Marks & Spencer Indigo, Marks & Spencer Per Una