Reserved podzim/zima 2011/2012: Hravost, styl a šmrnc

Reserved podzim/zima 2011/2012: Hravost, styl a šmrnc

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Šperky, Tašky a kabelky, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Milujete módu a chcete být v tomto období „chic“ a neodolatelná? Ráda se oblékáte do útulných, ale zároveň trendových módních kousků? S novou kolekcí od Reserved budete nejen styloví, ale také budete v teple a pohodlí.

Hravost, šmrnc, elegance, styl, vkus, smyslnost a entusiasmus – to všechno jsou hlavní vlastnosti nové kolekce od Reserved pro období podzim/zima 2011/2012. Vyzbrojte se na toto zimní období těmi nejlepší, nejmódnější a nejteplejšími kousky, a pak už si jen užívejte závistivé a obdivuhodné pohledy! I zimní období se může stát vaším oblíbeným.

Máte rádi klasiku a jednoduchost? Oblečte se do šedé elegance – šedé rovné kalhoty, bílé tílko s ozdobou a bílý kabátek s kožešinkou. Nezapomínejte na doplňky – šedé rukavice nebo stylový pásek s ozdobou. I šedá může být povznesena z klasiky na přepych.

Užívejte si pozornost ostatních v černé lesklé zimní bundě a ve stylových doplňcích – nápadné náušnice, zajímavý náhrdelník nebo stylový šátek! Buďte cool!

Kožíšek je hlavním módním kouskem pro letošní zimní období! Kombinujte ho stylově na různých místech vašeho oblečení! Zahřeje vás a budete „chic“!

Jste přirozená? Je vaší oblíbenou barvou hnědá? Tak toto je přesně něco pro vás. Kombinujte různé odstíny a přidejte trendové doplňky! Přirozenost a jednoduchost – to je Reserved podzim/zima 2011/2012.

Oblékáte se spíše více pohodlněji? I pro vás si Reserved ve své kolekci něco připravila. Jednoduché rovné kalhoty a pohodlné tričko můžete doplnit stylovým páskem, hravou čepicí, válenkami s kožešinkou a nakonec lesklou péřovou bundou. Pohodlí, útulnost a hravost nade vše!

Červená je nejen barvou srdce, lásky a tepla, ale také je hlavní modní barvou pro letošní módní sezónu! Prohřejte smutné podzimní ulice pohodlnou červenou péřovou bundou a vhodnými módními doplňky!

Zdroj informací a fotografií: Thinkstock, www.reserved.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Reserved oblečení, Reserved doplňky, Reserved boty, Reserved podzim/zima 2011/2012, Reserved kolekce