Cropp Town 2011 / Nebojte se odlišovat!

Cropp Town 2011 / Nebojte se odlišovat!

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Chcete nosit oblečení, které má styl a šmrnc? Chcete se odlišovat od ostatních a užívat si pozornost na ulicích? To pravé pro vás je polská značka Cropp Town! Vybavte svojí skříň novým oblečením, doplňky a obuví! Odlište se!

A co je vlastně značka Cropp Town? Je to mladá značka pocházející z Polska, která se zaměřuje především na mladistvou designovou módu. Cropp Town je pro dynamické, společenské, výstřední lidi, kteří mají rádi pozornost a odlišnost! Pojďme se tedy společně podívat na jejich novou podzimní/zimní kolekci! Osvěžte vaši „garderóbu“!

Cropp Town dámské oblečení

Zahalte vaše tělo do teplé bundičky! Nemrzněte! Je libo šmrncovní kabátek nebo sportovní bundu? Všechno vám Cropp Town nabízí v módních barvách – černá, šedivá nebo fialová. A co si obléct pod bundu či kabátek? Můžete si vybrat z celé řady barevných a designových mikin nebo svetrů.

Pod bundu nebo kabát můžete v teplejších dnech obléct také pouze jedinečné tričko nebo stylovou košili. Buďte originální a svá, vyberte si triko, se kterým zaujmete každého v okolí!

Cropp Town vám také pro toto období nabízí široký výběr kalhot, jeans a zimních kalhot. Oslňte nejen v zimních ulicích, ale také na svahu! Vyberte si ty nejvhodnější a nejpohodlnější kalhoty právě pro vás! Vhodný výběr jeans je důležitý!

Cropp Town Dámské doplňky

Když už jste se skvěle „ohákli“, je načase doplnit vaše módní kousky trendovými doplňky! Žádná žena se neobejde bez kabelky, kam by si uschovala všechny svoje potřebné věci. Navíc, v zimě je potřeba ochránit před mrazem uši, krk, ale také ruce. Zahalte se a vypadejte přitom neodolatelně!

Cropp Town Dámské šperky

Šperky, šperky, šperky! Ozdobte se nápaditě a výstředně – buďte originální!

Cropp Town Dámská obuv

A nakonec je potřeba i své nožičky obout do kvalitní zimní obuvi, která bude nejen chránit a hřát, ale zároveň bude vypadat dokonale k vašemu podzimnímu/zimnímu vzhledu – pro podzim stylové kecky a na zimu chlupaté sněhule!

Nejvyšší čas navštívit nejbližší prodejnu Cropp Town ve Vašem kraji. Seznam prodejen Cropp Town v celé České republice najdete třeba na portále www.mapaobchodu.cz. Kromě seznamu obchodů zde najdete i mnoho dalšího.

Zdroj: www.cropp.com
fotky: Thinkstock
Seznam prodejen Cropp Town v ČR: www.mapaobchodu.cz.

Sponzorované odkazy



Štítky: Cropp Town, dámské oblečení, dámské doplňky, dámská obuv, dámské šperky, Cropp Town podzim/zima 2011