Koktejlové šaty / Plesová sezóna je za dveřmi!

Koktejlové šaty / Plesová sezóna je za dveřmi!

Kategorie: Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Koktejlové šaty, známé také pod zkratkou „koktejlky“, jsou velmi oblíbené šaty pro plesové sezóny! Jejich oblíbenost spatříte v eleganci, šmrncu a hlavně snadné chůzi a jednoduchosti pohybů. Koktejlové šaty jsou vhodné ale nejen na plesy a bály, ale také na párty a společenské večírky. Díky jejich délce jsou perfektní pro prezentování svých vypracovaných nohou a následné oslňování mužů.

Módními barvami pro období podzim / zima 2011 jsou bílá a černá, červená, fialová, žlutá a tyrkysová, petrolejová. Pojďme se společně podívat na nabídku šatů v módních barvách. Inspirujte se!

Bílá nevinnost

Bílá barva vyjadřuje nevinnost, čistotu i svobodu. Kombinace bílé se stříbrnou nebo černou dodává této barvě na luxusnosti a eleganci. Okouzlete svojí nevinností!

Černá klasika

Černá barva je klasika, které sluší každé ženě a navíc formuje postavu. Černá je také spojována s elegancí, autoritou a silou.

Svůdnost v červené

Vzrušení, vznešenost, energie, svůdnost, láska i moc – to vše symbolizuje červenou barvu a činí jí tak velmi oblíbenou a mocnou. Sveďte ho barvou lásky!

Sladká princezna

Chcete působit tajemně a magicky, ale zároveň sladce a nežně? Chtěla jste se vždy jaká malá holka stát princeznou? Splňte si svůj sen a na jeden večer se v ní proměňte!

Šmrncovní tyrkysová

Probuďte fantazii v sobě i v ostatních! Tyrkysová spojuje odstíny zelené a modré, a symbolizuje tak přátelskost, moudrost, spontánnost a fantazii.

Zdroj informací a fotografií: Hemera / Thinkstock, www.i-moda.czwww.in-obleceni.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: koktejlové šaty, koktejlky, černé šaty, bílé šaty, tyrkysové šaty, červené šaty, fialové šaty