Trendy dámské mikiny 2012

Trendy dámské mikiny 2012

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Nákup dámské mikiny je důležitým rituálem, kterému je třeba věnovat patřičnou pozornost. Tedy alespoň v případě, že chcete potenciál dámské mikiny využít naplno. Proč tomu tak je? Hlavním důvodem je to, že samotný nákup dámské mikiny není jen otázkou našeho vkusu a potřeb. U dámské mikiny, více než u ostatního oblečení, lze s úspěchem využít barevnou typologii.

Dámské mikiny Nike, adidas, DC i Roxy

Oblečení totiž můžete vybírat podle barevného ladění, podle tzv. barevné typologie. Zajímavou myšlenku rozdělení žen do čtyř skupin na základě ročních období zpopularizovala ve své knize Carole Jackson. Dámské mikiny pro jarní typ se světlými vlasy v barvě medu či slámy, s jemnou a hladkou pletí by měly být dle této typologie bílé. Černé dámské mikiny pro tento typ vhodné nejsou. Dámské mikiny v růžové, vínové nebo námořnické modři jsou vhodné pro typ letní. Tyto ženy mají popelavé vlasy s platinovým odstínem a jejich pleť je často růžová.

Žluté, oranžové, tmavě červené nebo khaki dámské mikiny jsou vhodné pro podzimní typ, s tmavými hnědými vlasy a zlatavo béžovou pleť. Pro dámské mikiny v modré, lahvově zeléné, stříbřitě šedé nebo růžové je vhodným typem zimní typ. Typ ženy s tmavými vlasy, světlou pletí a jasnými a výraznými oči. Nákup dámské mikiny se tak stává promyšleným a velmi komplexním aktem, ve kterém je možné využít mnohaleté zkušenosti typologů. Tuto typologii není třeba využívat pouze při nákupu dámské mikiny. Nezapomeňte na ni ani v běžném životě.

Dámské mikiny s kapucí?

Uvařili jste večeři, ale nejste si stoprocentně jisti, že se vydařila? Oblékněte se do žluté dámské mikiny. Žlutá totiž podporuje chuť k jídlu a stimuluje trávení. Máte ve skříni fialové dámské mikiny? Budou se hodit pro opačný případ. Až se vám nebude chtít vařit vůbec, oblečte si některou z nich. Tato barva totiž chuť k jídlu naopak zmenšuje.

Ať už uvažujete o nákupu nové dámské mikiny, zimní čepice nebo zimní bundy, určitě se vám bude znalost typologie a barev hodit.

Sponzorované odkazy



Štítky: mikiny, dámské mikiny, mikiny pro holky, mikiny s kapucí, tracktop