Trendy podzim/zima 2011: Hořčicová barva!

Trendy podzim/zima 2011: Hořčicová barva!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

V jakých barvách budete letos zaručeně nepřehlédnutelná? Ve žluté a hořčicové! Připravte svůj šatník na notnou dávku optimismu, rozveselte sebe i pošmourné české ulice. Pořiďte si kabáty, šaty i doplňky v těchto zářivých barvách. Zaručeně nikdo vás nepřehlédne, budete zářit barvou slunce.

Překrásnou žlutou a horčicovou barvu letos do kolekce zařadil nejeden světový návrhář, přičemž my se dnes podíváme do dílny španělské značky Zary a britských značek Tamsin london a Topshop! Nechte se dnes inspirovat námi vybranými modely a vykročte směrem z davu.

Tamsin london

Začneme nejprve britskou značkou Tamsin london, ta je našim pravidelným čtenářům a čtenářkám dobře známá, nabízí totiž překrásné modely dámského oblečení i doplňků. V souvislosti s dnešním tématem si povšimněte například skvěle střiženého dámského kabátku do pasu v barvě hořčicové s výraznou dvouřadou knoflíků. S kabátkem jako je tento vás na ulici nepřehlédnou! To samé platí i pro hořčicové elegantní (a rozvláté) šatičky, které oceníte na párty i na rande. Třešničkou na dortu je pak výrazně žlutá kabelka Tamsin london s kratšími uchy – rozjasní váš outfit!

Zara

Nádherné šaty ve výrazné žluté barvě pak nabízí i značka Zara. Podívejme se nejprve na atypicky střižené volné žluté šaty a následně pak na vypasované šatičky splývající lehce nad kolena. Nakonec i Zara nabízí nepřehlédnutelnou kabelku v barvě svítivé neonové žluté.

Topshop

Splývavé šatičky na párty pak nabízí i britská značka Topshop – pokochejte se velmi romantickými hořčicovými šaty s volánky či prudce elegantními šaty, tak trochu z let padesátých, jenž se skvěle hodí pro dámy s vosím pasem!

Rozzařte ulice i svůj šatník za pomoci nádherné žluté a hořčicové barvy! Upoutejte na sebe pozornost a vystupte z šedočerného davu. Buďte in, následujte trendy a inspirujte se u zahraničních značek Zara, Tamsin london a Topshop. Staňte se neodolatelnou na ulici i na párty.

Zdroj: www.zara.com, www.tamsinlondon.cz, www.topshop.com Foto: thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: hořčicová, žlutá, hořčicové šaty, Tamsin london, Zara, Topshop, žluté šaty