Polotrička Lacoste – ikona mezi polotriky

Polotrička Lacoste – ikona mezi polotriky

Kategorie: Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Pánové, toužíte po neotřelém pohledu každé „sukně“? A už jste zkusili polo tričko, které Vám jako na míru ušilo Lacoste? Polo trička jsou mezi muži velmi oblíbeným a nepostradatelným kouskem ve skříni, především díky funkčnosti. Můžete je totiž využít k jakékoliv příležitosti, ať už na schůzku, na golf, na tenis a samozřejmě také tam, kde se očekává elegantnější styl oblečení.

Polotrička Lacoste

Zajisté není tričko jako tričko…barva, střih a materiál patří k důležitým prvkům pro výběr správného kusu. Dalo by se to dokonce nazvat klíčem k úspěchu. Lacoste si je toho samozřejmě vědomo a proto vsází na kvalitu a tradici. Jejich proslulá polo trička nikdy neztrácí na kvalitě a právě proto jsou žádaná již několik desítek let.

Vyplatí se mít ve svém šatníku nadčasový model. Kdo by taky pohrdl tričkem, které z Vašeho těla udělá tělo s velkým „T“ a dozdobí jej typickým krokodýlkem na hrudi. A čím vytvořit ještě větší souhru? Doplněním nezaměnitelné vůně od Lacoste určitě nic nezkazíte, ba právě naopak.

Něco o Lacoste …

A proč je nepostradatelnou součástí každého kusu oděvu již zmíněný krokodýlek? Vděčíme za něj zakladateli této značky, jímž byl Jean René Lacoste. Vynikal výbornými výsledky v tenise a tady taky získal přezdívku krokodýl či aligátor.

Jeho trenér mu slíbil za výhru v důležitém zápase kufr z krokodýlí kůže a přezdívka byla na světě. Jinde se zase traduje, že výhrou byl živý krokodýl, s nímž „vyhrál“ i svou přezdívku. Ať už to bylo jakkoliv, polotrička s krokodýlkem dobyla svět.

Sponzorované odkazy



Štítky: polotrička Lacoste, trička Lacoste, polokošile Lacoste