Sluneční brýle: Wayfarery slaví opět úspěch

Sluneční brýle: Wayfarery slaví opět úspěch

Kategorie: Brýle

Sponzorované odkazy

Jarní období se nenávratně blíží a silnější slunce si vyžaduje koupi nových kvalitních slunečních brýlí, které ochrání váš zrak. Do všech obchodů už proudí nejnovější produkty jarních kolekcí a je z čeho vybírat. A jaké jsou trendy pro letošní sezónu? Návrat slaví opět klasické wayfarery ve všech různých barvách a stylech. Módními barvami budou barvy pastelové až transparentní. Materiálově stále budou převládat sluneční brýle z plastu, ale nebojte se ani kovových aviatorek.

E-shop Queens vám nabízí velký výběr klasických wayfarerů od značky Md, které si můžete koupit na jejích stránkách www.queens.cz za neuvěřitelných 400 Kč. Pojďme se tedy společně na jejich brýle podívat. Které budou ty vaše?

Sluneční brýle Md alá Ray Ban

Tak jaká barva bude ta vaše? Růžová, modrá, zelená, červená nebo fialová? Odvažte se a ochraňte své oči originálními jednobarevnými brýlemi značky Md.

Pokud máte rády různé barevné kombinace, značka Md vám nabízí sluneční brýle v kombinacích černá a bílá, modrá a bílá a další, se kterými zaručeně vyniknete.

Zdroj: www.queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: jednobarevné sluneční brýle, vícebarevné sluneční brýle, Md sluneční brýle, Queens, Queens sluneční brýle, sluneční brýle, wayfarery