Cropp Town Jaro 2012: Nová energická kolekce je tady!

Cropp Town Jaro 2012: Nová energická kolekce je tady!

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Taky už máte zimy dost? Těšíte se na dávku sluníčka a rozkvetlé stromy? Nebojte se, už se brzy dočkáte! Pokud si chcete ale dodat trochu na radosti, pojďte se s náma podívat na náš článek, ve kterém vám přinášíme novou jarní kolekce od společnosti Cropp Town. Můžete ale také navštívit kamenný obchod Cropp Town v Shopping centru Avion v Ostravě.

Probuďte svou individualitu s jarní kolekcí CROPP Town 2012!

CROPP Town jaro 2012

Jarní kolekce Cropp 2012 vám umožní probuďte své pravé já. Budete nespoutaná romantička, rozverná uličnice, rebelka nebo sportovní nadšenec? Každá si přijde na své! Kolekce je plná energie, šmrncu, rebelství i jemnosti a je kombinována v barvách bílé, černé, šedé a červené s nejrůznějšími hravými potisky a doplňky.

Takže do čeho se oblečete vy tohle jaro? Co takhle nějaké komfortní triko s hravými potisky, ve kterým vás zaručeně nikdo nepřehlédne? Na to můžete obléct pohodlnou mikinku nebo svtřík.

Triko můžete skvěle doladit kalhotami nebo sukní Cropp Town, která vám zaručeně padne. Buďte hvězdou ulic!

Nikdy ale nezapomínte na vhodné doplňky, které vašemu outfitu dodají na šmrncu a rozvernosti.

A jakou obuv k tomu obout? Ani na to Cropp Town nezapomíná a přináší vám nejrůznější modely, ze kterých asi každá žena či dívka vybere. Komfortní tenisky nebo boty na klínku či podpatku? Vyjděte si stylově!

Zdroj: www.cropp.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Cropp obuv, Cropp oblečení, Cropp doplňky, Cropp kabelky, Cropp šperky, Cropp Town, Cropp 2012, Cropp Town 2012, Cropp Jaro 2012, Jarní kolekce 2012