Vyhrávají: podpatky od Christiana Louboutin!

Vyhrávají: podpatky od Christiana Louboutin!

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Christian Louboutin je obuvník, který se narodil v roce 1964 a spustil tzv. vyšší úroveň ženských bot.ve Francii v roce 1991. Jeho obuv nosí špičkové celebrity, jakými jsou Christina Aguilera nebo Nicole Kidman. Navrhl tucty bot s výškou podpatku dvanáct cm a vyšší! Loubutin je v módní světě velice slavný a uznávaný. Jeho boty jsou dokonalé, barevně sladěné, okouzlující a především neskutečně sexy.

Jeho boty vyzařují sex appelem. Jeho klasický styl kovového lesku nám poukazuje jedině na to, že je mistr ve svém oboru. Botky jsou však velice pohodlné, protože jsou vyrobeny z kůže. Avšak brusinková barva je to pravé ořechové. Těmto dokonalým střevícům budete jen těžko odolávat. Podpatky vepředu vykrojené budou snad moderní neustále. Tento styl byl hitem osmdesátých let, ale to nemění nic na tom, že móda se vrací. Vše, co tu jednou bylo, opět přichází.

Mrzí Vás, že jste si koupila nový lak na nehty, ale koupila jste si také střevíce s plnou špicí a teď nikdo neuvidí Vaše dokonalé nehtíky? Tento problém Vás v žádném případě nemusí mrzet v případě těchto podpatků. I když je vykrojení je malé, i přesto musí Vaše nehty vypadat dokonale. Tyto boty to vyžadují!

Být hvězdou parketu s pomocí podpatků. Proč by to nešlo? Boty Christian Loubotin, tzv. peep-toe pumps, Vám dokáží pravý opak. Celá kolekce Christiana je v metalickém lesku. Nenajdete v jeho kolekci „obyčejnou“ obuv. Každé boty jsou svým způsobem úžasné a zářící.

zdroj: http://www.exoticexcess.com/shoes/, http://www.christianlouboutinonsale.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské boty, Christian Louboutin, Podpatky