Extravagantní s Nike, tenisky svítící ve tmě

Extravagantní s Nike, tenisky svítící ve tmě

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Nike je významná americká firma vyrábějící převážně sportovní oblečení a potřeby s celosvětovou působností. Obuv této značky a kvalita je vysoce komfortní. Většina z nás, pokud se řekne sportovní obuv, si vybaví značky Nike nebo Adidas. Obě dvě značky jsou svými výrobky proslulé. Jste už znuděni neustálou klasickou obuví? Chtěli byste něco nového, zvláštního a jedinečného? Pak vyzkoušejte jedinečné boty svého druhu, a to svíticí botasky.

Představte si to, jste na diskotéce, na parketu není zrovna moc světla, kouřové signály se Vám valí kolem nohou a je to tu. Vaše boty svítí! Září ve tmě! No není to úžasné? Budete nepřehlédnutelné a zajímavá. Téměř všichni mají „obyčejné“ nic nedělající obuv, ale Vy, Vy jste hvězda.

Příjemné botasky značky Nike jsou neuvěřitelně pohodlné. Vyšší tvar botasek Vám umožní nosit je i na podzim. Boty se však hodí nejen ke kalhotám, ale také ke kraťasům, sukni apod. Materiál bot je vyroben z nylonu.

Tkaničky jsou ve shodné barvě jako boty. Proto tyto tenisky Nike nebudou působit moc přeplácaně a extravagantně. K dostání jsou v neonových barvách. Tedy růžová, oranžová, žlutá nebo zelená. Klasické barvy u těchto kouzelných botasek nehledejte. Podrážka bot je poměrně vysoká, proto tedy pohodlnost chůze bude na nejvyšší úrovni. Nemusíte proto mít strach či obavy,že by Vám mohl vadit kamínek, na který jste stoupli.

zdroj: http://stylefrizz.com/…on-sneakers/

Sponzorované odkazy



Štítky: Nike, botasky, sportovní obuv, tenisky