Letní šaty 2012: Nebojte se květů a etno vzorů!

Letní šaty 2012: Nebojte se květů a etno vzorů!

Kategorie: Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Dynamické a exotické vzory, etno, květy a hlavně míchání pestrých i pastelových barev – to je léto 2012! Tohle všechno můžete najít mezi současnými trendy pro další sezónu. A tyto trendy se také odrážejí v kolekcích s letními šaty. Nebojte se tedy těchto vzorů a pojďte se s námi podívat na malou ochutnávku!

Jarní šaty Tamsin London

TamsinLondon vám pro tuto sezónu přináší širokou nabídku mini i maxi šatů, ze kterých si vybere zaručeně každá. Co takhle květinové šaty v oranžové, světle modré nebo růžové?

Líbí se vám etno vzory? I takové šaty můžete zakoupit na stránkách TamsinLondon. Takže nebojte se trendů a staňte se hvězdou ulic!

Šaty Queen O.F.

Ani internetový obchod I-moda.cz se nebojí současných trendů a nabízí vám šaty s květy či etno vzory od značky Queen O.F. Jaké budou ty pravé pro vás?

Šaty z In-oblečení.cz

A co takhle lehké květinové šaty? Můžete je sehnat na stránkách In-obleceni.cz za skvělé ceny, které potěší i vaši peněženku.

Zdroj: ThinkStock, www.tamsinlondon.cz, www.i-moda.cz, www.in-obleceni.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: etno šaty, květinové šaty, dámské šaty, šaty Queen O.F., jarní šaty 2012, letní šaty 2012, jarní/letní šaty, šaty Tamsin London