Lindex 2012: Kampaň s Gwyneth Paltrow

Lindex 2012: Kampaň s Gwyneth Paltrow

Kategorie: Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

V nové jarní kampani značky Lindex se představila talentovaná herečka a módní ikona, Gwyneth Paltrow. A jaký je hlavní koncept této skvělé jarní kolekce? Moderní preppy vzhled! Že nevíte, co to znamená? Preppy look je spojením etikety, dobrého vychování a moderního módního stylu. Preppy móda je nadčasová využívající blejzry, svetry s výstřihem „V“ a kalhoty „chinos“.

Pojďme se tedy společně na tuto kolekci Lindex oblečení pro jaro 2012 podívat! Nebojte se experimentovat!

Jarní kampaň 2012 s Gwyneth Paltrow

Hravost, elegence, mravnost, rozvernost – to vše a mnohem víc je nová kolekce reprezentující Gwyneth! A jaké jsou specifické barvy pro tuto kolekci? Námořnická modro-bílá, hořčicová oranžová, přírodní zelená. Hlavním specifikem preppy stylu od Lindex jsou proužky.

Tak co říkáte? Zkusíte to – Lindex 2012? Bude něco z této kolekce součástí i vašeho šatníku? A proč by ne, že? Když to reprezentuje i samotná módní ikona Gwyneth Paltrow, tak je to nezbytnost mít pro tuto novou sezónu.

Zdroj: www.lindex.com

Sponzorované odkazy



Štítky: jaro 2012, Lindex Preppy styl, preppy móda, moderní preppy look, preppy look od Lindex, Lindex 2012, Lindex, Gwyneth Paltrow, Lindex a Gwyneth Paltrow, Lindex jaro 2012