Reserved Léto 2012: Fotbalová kolekce pro ni i pro něho!

Reserved Léto 2012: Fotbalová kolekce pro ni i pro něho!

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Léto je tady a pro fotbalové nadšence to znamená Mistrovství Evropy ve fotbale, tentokrát v Polsku a na Ukrajině! Při této příležitosti Reserved vytvořila novou kolekci zaměřující právě pro toto fotbalové klání a jeho věrné fanoušky. Jste také fotbalovým fanouškem? Pojďte se s námi tedy na tuto novou atypickou kolekci podívat!

Reserved fotbalová kolekce 2012 pro ni

Reserved fotbalová kolekce pro ni přináší skvělé oblečení a doplňky nejen pro dospělé ženy, ale také pro malé slečny. V kolekci můžete najít originální trička s čísly nebo fotbalovými nápisy v barvách růžové, červené, šedé, černé či bílé. Pro malé slečny jsou trička navíc ozdobeny obrázky od Disney.

Reserved fotbalová kolekce 2012 pro něho

Reserved fotbalová kolekce pro něho nabízí fotbalovým fandům oblečení a doplňky designované logem Euro 2012 a dalšími fotbalovými nápisy. Kolekce je navíc nejen pro pořádné chlapy, ale také pro jejich malé ratolesti. Teď může celá rodina fandit spolu a stylově!

Zdroj: www.reserved.com

Sponzorované odkazy



Štítky: euro 2012, Reserved kolekce pro ni, Reserved kolekce pro něho, Reserved, Reserved 2012, léto 2012, letní sezóna, fotbalová kolekce, Reserved fotbalová kolekce