Hurá prázdniny! / Plavky Triola

Hurá prázdniny! / Plavky Triola

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Potřebujete nové bikinky a stále nevíte jak na to? Nechcete strávit léto tím, že budete schovaná pod ručníkem?! Pár rad a tipů Vám určitě neuškodí.

Odvaha se cení. Výrazné barvy vládnou světu a Vy jste pořád ta „šedivá myška“ v rohu? Nebojte se a směle do nákupu výraznějších a barevně zářících bikin. Dramatické barvy vypadají úžasně v kombinaci s opálenou pokožkou. Dávejte si však pozor na bílou barvu. Ačkoli je trendy, absolutně se nehodí pro světlou, neopálenou pleť. Bílé plavky se ve většině případů hodí nosit až po týdnu slunění. Pak ale vypadají úžasně.

Převážná většina plavek Triola je krásně barevná .Vrchní díl bikin tvoří kosticová podprsenka, která je vyrobena z plavkoviny. Plavky Triola nejenže obsahují funkční materiál, ale navíc mají perfektní střih. V těchto plavkách si budete užívat komfort nejedno léto. Kvalita a pohodlnost jdou v případě těchto plavek ruku v ruce. K jedné plavkové podprsence můžete nosit klidně i tři typy spodního dílu, kalhotek. Tento nápad je obrovskou výhodou této vysoce kvalitní módní značky – Triola.

Podprsenka Triola je vyzdobena drobnými kvítky různých barev. Hitem léta 2009 jsou nápadné vzory a květiny. Proto jsou bikiny Triola tou správnou volbou. Košíčky jsou vyztuženy pro lepší tvar vašich ňader. Plavky se dají také zavazovat za krkem. Ramínka jsou nastavitelná, takže si s nimi můžete volně pohybovat nahoru a dolů a tím upravovat vzhled. Vždy by ale mělo být zadní zapínání vodorovné, ne chybně obloukově vytažené!

zdroj: http://www.astratex.cz/triola/vyrobce/

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské plavky, Triola, Astratex, bikiny, dvojdílné plavky