Spodní prádlo Sisley: Nová kolekce luxusního francouzského spodního prádla

Spodní prádlo Sisley: Nová kolekce luxusního francouzského spodního prádla

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Spodní prádlo francouzské značky Sisley, která vyrábí mimo jiné oblečení pro muže, ženy i děti a také kosmetiku, vyjadřuje kreativní život mladých lidí. Svůdnou eleganci dodávají lehké materiály a menší rozměry. Léto však také vyžaduje teplejší a výraznější tóny než jaké jsme mohli vidět u zimní kolekce.

Dámské spodní prádlo od Sisley

Ženy si mohou vybrat z nepřeberného množství druhů podprsenek, menších kalhotek, tang, kraťásků, spodniček pod oblečení přes den a županů na noc. Hlavním motem je mini-mini velikost. Materiály se mění. Někdy jsou kreativní, někdy jen kontrastní. Exkluzivní tkaninou je tečkovaný satén, saténový krep, okázalý tyl a grogrén (druh těžké hedvábné tkaniny s rypsovou vazbou, charakteristickou podélným či vertikálním žebrováním).

Romantické chvíle navozují krajkové volánky, žebrovaná viskóza s hedvábným krepem, řasení a různé zdobení. Samozřejmě se nepřestaly vyrábět push-up podrpsenky, které upoutají pozornost každého muže. Novinkou je tyl okrášlený tetovacím efektem. Spodní prádlo Sisley je vyrobeno z ultra lehkých mikrovláken a celkový vzhled prádla je dráždivý i jemně svůdný.

Pánské spodní prádlo od Sisley

Pánská kolekce se řídí rčením: „Přiléhající styl povznese muže k sochařské postavě a zajistí rafinované chutě.“ Klíčovým artiklem jsou dokonale padnoucí slipy a boxerky. Oba typy spodního prádla jsou výrazně elastické s horizontálními pruhy v kontrastních barvách. Tkaninou je pružný bavlněný jersey a žebrovaná bavlna. Vše je v černé, mramorově šedé nebo v půlnoční modré barvě. Noční spodní prádlo je klasické a strohé v pruhovaně tkaných materiálech, v tónu kaštanu, modrého saténu či dokonce ocelově šedé egyptské bavlny.

Štítky: Spodní prádlo Sisley, Sisley, franzouzské spodní prádlo