Léto 2012: Co nesmí chybět ve vaší skříni!

Léto 2012: Co nesmí chybět ve vaší skříni!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Letní boty

Sponzorované odkazy

Vyrážíte do rozpálených ulic, míříte na koupaliště, jdete na skleničku ke kamarádce nebo na stylovou párty a nevíte, co si na sebe vzít? Říkáte si, že máte pro léto 2012 špatně vybavenou skříň? Nejlepší čas jít nakupovat! Módní obchody nabízejí velké slevy a je škoda je nevyužít! Tak co říkáte? Co takhle dovybavit skříň něčím stylovým?

My vám v tomto článku ukážeme, jaké módní kousky by vám pro léto 2012 neměly ve skříni chybět! Některé hadříky jsou přímo důležitou výbavou pro tuhle sezónu. Takže bedlivě kontrolujte a odškrtávejte, co už vaše skříň obsahuje! Pokud něco chybí? Tak rychle na nákupy, ať je i vaše léto stylové.

Módní kousky léta 2012

Pro tohle období musíte mít ve své skříni alespoň jedny mini a maxi šaty se zajímavým designem, vzorem nebo střihem. Nejlepším letním potiskem jsou pestrobarevné květiny a zajímavé etno vzory.

Nutností je určitě také originální overal! Je to velice zajímavý oděvní kousek, který není v České republice tolik rozšířen. Stačí si vybrat správný model, který vám padne, doplnit stylovými botkami a kabelkou a stanete se hvězdou léta!

Nedílnou součástí letního šatníku by měly být šortky! Hitem jsou hlavně ty se zvýšeným pasem, které skvěle doladíte krátkým body tílkem nebo košilí.

Ve vaší skříni by ale neměla chybět ani trička a topy v zářivým barvách nebo s avantgardními potisky! Vyzkoušejte například tílko Team Barbie za 1.520Kč, které seženete na TamsinLondon.cz. S tímto trikem určitě zaujmete a nikdo vás nepřehlédne!

Nezapomínejme ale také na módní doplňky jako klobouky, šperky nebo sandálky či žabky! I ty jsou nedílnou součástí letního outfitu. Vsaďte na jednoduchý slaměnný klobouk, originálně designované sandálky nebo klenotky v letních barvičkách.

Zdroj: ThinkStock, www.tamsinlondon.cz, www.i-moda.cz, www.queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: modní doplňky pro léto 2012, letní šaty 2012, topy 2012, mini šaty, maxi šaty, léto 2012, letní oblečení 2012, overaly, šortky, módní doplňky, klobouk, sandálky