Podzim / zima kolekce 2012 od New Yorker je na pultech obchodů!

Podzim / zima kolekce 2012 od New Yorker je na pultech obchodů!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

I když si ještě užíváme slunných dnů, léto už se chystá ke svému konci a je na čase myslet na další sezónu. Obchody už jsou plné podzimních kolekcích, tak už stačí jen vyrazit na nákupy! A kam? Pokud máte rády originální mladistvou módu, New Yorker je to pravé pro vás. Na pultech těchto obchodů jsou připraveny podzimní kolekce 2012 od značek Amisu, Smog, Fishbone i žhavé kolekce spodního prádla.

My vám v tomto článku přineseme alespoň malou ochutnávk těchto kolekcí, abyste věděli na co vyrazit!

Podzimní kolekce Amisu

Na co se můžete těšit? Na ty nejnovější a nejžhavější trendové kousky v barvách zemité hnědě, hořčicové žluté, mandarinkově oranžová, šedá nebo klasická černá. Obléct se můžete do komfortních kabátů a bund, „vytahaných“ svetrů a stylových trik. Chybět nemůžou ani doplňky jako rourové šátky, kabelky nebo kotníčkové boty.

Podzimní kolekce spodního prádla

V studených deštivých večerech můžete svého přítele nažhavit prádélkem v teplých barvách jako růžová, červená, ale také v džínovém nebo leopardím designu. V prádle New Yorker vám zaručeně neodolá!

Zdroj: www.newyorker.de

Sponzorované odkazy



Štítky: podzimní kolekce 2012, kolekce podzim / zima 2012, New Yorker podzim 2012, Amisu podzim 2012, spodní prádlo pro podzim 2012, New Yorker oblečení, New Yorker doplňky