Cropp Town podzim 2012: Hravost a styl v jednom!

Cropp Town podzim 2012: Hravost a styl v jednom!

Kategorie: Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Chcete si užít letošní podzimní období s trochou hravosti, šmrncem a hlavně stylem? Chcete vynikat a odlišovat se od ostatních? Potom nová kolekce od Cropp Town je to pravé pro vás! Díky ní budete vypadat jedinečně a všichni vám tyto trendové kousky budou závidět.

A co vám tato značka pro nadcházející období nabízí? Pojďte se s náma společně podívat na některé vychytané kousky, které můžete v této kolekci očekávat.

Kolekce Cropp Town 2012

Jak si určitě všimnete, celá podzimní kolekce 2012 od Cropp Town je provázána designovým potiskem kníru. Díky tomuto se tato kolekce stává zajímavým hitem podzimu 2012 a dodává jí na šmrncu a hravosti.

Z jednotlivých kousků kolekce od Cropp si můžete podle svých představ sestavit ten váš pravý „look“, ve kterém zazáříte kdekoliv, kam vejdete. V chladných deštivých dnech je určitě důležitou částí šatníku komfortní kabátek nebo kožená bunda. Pro ty teplejší dny jsou naopak v kolekci připraveny pasové riflové bundičky.

Mikinky nebo svetry jsou ve všech podzimních dnech dobrým kamarádem. V případě větší zimy, můžete je hodit pod bundu nebo naopak v teplejších dnech je přehodit přes ramena. Design kníru samozřejmě nesmí chybět.

Nápaditá trička jsou nedílnou součástí každé skříně v jakémkoliv ročním období. Jak už bylo výše zmíněno, i trička Cropp Town jsou designována originálním potiskem knírů. Takže nebojte se trochu odvázat a užívejte si pozornosti!

I v podzimní sezóně 2012 jsou stále v kurzu kalhoty s úzkými nohavicemi, ať už v klasickém džínovém provedení nebo barevné pro rozveselení všedních podzimních dní.

A nakonec doplňky! Na ty se nikdy nesmí zapomínat – stylový rourový šátek, komfortní peněženka nebo trendová kabelka. Samozřejmě ani zde nesmí chybět originální potisk kníru. Kolekce Cropp Town podzim 2012 nepochybně zaujme každého z vás!

Zdroj: www.cropp.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Cropp Town, podzim 2012, Cropp podzim 2012, Cropp oblečení pro podzim 2012, Cropp bundy, Cropp mikiny, Cropp kalhoty, Cropp doplňky Cropp trička