Tamsin London: Stylové dámské svetříky z nejnovější kolekce

Tamsin London: Stylové dámské svetříky z nejnovější kolekce

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

V dnešním článku se podíváme na vybrané modely svetříků z nejnovější kolekce britské značky Tamsin London. Zabalte se a buďte tuto zimu v teple stylově!

Počasí venku se rychle mění a nám nezbývá než se tomu přizpůsobit a upravit náš šatník. Letní šaty pomalu, ale jistě, ustupují teplejšímu oblečení. A i to může být nápadité, barevné a stylové! Podtrhněte svůj styl za pomoci toho správného, sexy svetříku od značky Tamsin London a těšte se na zimu.

Tamsin London – to je styl

Značka Tamsin London je našim pravidelným čtenářům a čtenářkám dozajista dobře známá, nabízí totiž překrásné modely dámského oblečení i doplňků v mnoha stylech – od nedbalé elegance až po výstřední, neotřelé a sexy modely. Britský styl tedy nejsou pouze kárované sukně a jezdecké holínky, ale také sexy a elegantní hadříky na denní nošení! Ostatně, přesvědčte se samy. V tomto článku vám představíme hned šestici velmi trendy a stylových dámských svetrů, které se hodí jak na párty, tak také do práce na běžné nošení. Buď jak buď vás zaujmou!

Aktuální trendy

I tuto zimu nic nezkazíte, necháte-li se unést dámskými svetry Tamsin London šedých nebo pastelových barev. Velmi trendy jsou zejména barvy hráškové nebo korálové. Pokud toužíte po dámském svetru Tamsin London v šedých tónech, zkuste jej oživit např. díky vtipné aplikaci na hrudi, tak jako v případě dnes představeného modelu s labutí. Stylové pak budou letos v zimě i horizontální proužky různé šířky a neobvyklé vzory, jako např. ty aztécké, které nabízí právě Tamsin london ve své nejnovější kolekci.

Krásná pak budete i při koupi klasického delšího svetříku Tamsin London se zavazováním v pase, jenž zdůrazní (či skryje) vaše dámské křivky a nedovolí mrazu proniknout. Nebo klasické svetry Tamsin London ve střihu šatů, pro které opět platí – chcete-li zdůraznit svůj pas, opásejte se!

Vsaďte tuto zimu na dámské svetry Tamsin London. Buďte vždy a na každém kroku stylová a v teple.

zdroj: www.tamsinlondon.cz foto: thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: Tamsin london, dámské svetry Tamsin london, Tamsin, svetry Tamsin london