Speciální kolekce Lindex Missoni pro podzim 2012

Speciální kolekce Lindex Missoni pro podzim 2012

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Již od 25. září je na všech pultech Lindex ve střední Evropě, na Blízkém východě a ve Skandinávii k prodeji nová speciální kolekce oblečení a doplňků ve spolupráci s italskou značkou Missoni. Tato kolekce pro podzim 2012 nese stejnojmenný název jako italská značka Missoni a skládá se z charakteris­tických retro vzorů této značky.

Lindex navíc s touto kolekcí pokračuje v podpoře výzkumu rakoviny prsu. Nákupem výrobků z této speciální kolekce věnujete 10% z celkové ceny na boj proti rakovině. Takže hurá na nákupy do Lindexu a pomozte tak i ostatním!

Missoni kolekce oblečení

Co všechno vám tato speciální akce nabízí? Kampaň se skládá ze šatů, halenek, svetrů, topů, kalhot, ale i nejrůznějších doplňků jako kabelky, botky a šperky. Prostě vše pro dokonalý „Missoni look“! Vše je designováno typickými cik-cak vzory Missoni a v módních tónech barev fialové a vínové.

Missoni kolekce doplňků

Ani v této kolekci Lindex ale nezapomíná na módní doplňky a šperky! Díky nim svůj Missoni look skvěle doladíte a stanete se retro hvězdou podzimních ulic! Co takhle třeba barevné motýlkové náušnice nebo cik-cak balerínky? Buďte jedinečná s kolekcí Missoni!

Zdroj: http://www.lindex.com/cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Missoni, Lindex, Lindex kolekce Missoni 2012, Lindex podzim 2012, podzimní kolekce Missoni 2012, Lindex oblečení, Lindex baleríny, Lindex kabelky, Lindex šperky