Podzimní kolekce New Yorker: Nebojte se změny

Podzimní kolekce New Yorker: Nebojte se změny

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Tak je to tady! Poslední sluneční paprsky doznívají, a zatímco se připravujeme na chladné počasí, do obchodů se dávno vkradla podzimní kolekce New Yorker. Pokud už nemáte na podzim nakoupeno, je nejvyšší čas nesedět doma a vyrazit uloupit nějaké to teplejší oblečení.

Podzimní kolekce New Yorker se na chladné počasí opravdu důkladně připravila a nenechala nic náhodě. Kolekce je lazena do ležérního stylu, ve čtyřech obvyklých a oblíbených značkách New Yorkeru, jako jsou Amisu, Smog, Fishbone a Fishbone Sister. Samozřejmě nechybí ani podzimní kolekce spodního prádla, které nejen zahřeje, ale určitě také potěší vaše protějšky.

Zkuste něco nového

Jak už jsem řekla na začátku, podzimní kolekce New Yorker obsahuje kousky, které bychom mohli řadit mezi pouliční módu. Zahrnuje například volné pletené svetříky, vestičky, plédy, mikiny. Nebo třeba kožené kabáty a bundy s kožíškem. Kolekce navrhnutá v tomto stylu nezapomněla ani na detaily, a tak se můžete krásně doladit šátky, vlněnými čepicemi, nebo klobouky. A pokud jste dámy obdarovány dlouhými a v nejlepším případě hustými vlasy, nic nevykouzlí dokonalý outfit tak, jako načechrané vlasy, nebo lajdácky učesaný drdol.

Pokud tuto formu módy nemáte moc rády, nemusíte se bát. I vy najdete v kolekci kousky, které nejsou čistě v tomto stylu. Stačí se podívat a objevíte své upnuté kalhoty, svetříky a halenky, které můžete doplnit bundičkami ve stylu amerických školních sportovních týmů. Nebojte se ale vyzkoušet něco nového. Možná budete i překvapena, jak vám tato móda sluší.

I pánové si vyberou

Podzimní kolekce New Yorkem nezanevřela ani na pány a na jejich kolekci si dala pěkně záležet. Obsahuje nejen stylové džíny, ale také vesty, mikiny, kabáty i bundy, nebo vtipná trička s potiskem. Opět pokud pánové chcete svůj styl dovést k dokonalosti, přidejte čepici, nebo klobouk a žádná vám neodolá.

Celá kolekce New Yorker je v obvyklých podzimních barvách, které můžete libovolně kombinovat. Nebojte se změny a vyrazte vyzkoušet povedenou podzimní kolekci, která zaručeně získá úspěch ve vašem okolí.

Sponzorované odkazy



Štítky: New Yorker, podzimní kolekce