Vodní svět si nejlépe užijete v plavkách Sesto Senso

Vodní svět si nejlépe užijete v plavkách Sesto Senso

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Mejdany, párty a spousta zábavy. Ne, to není jen krásná představa nebo pouhý sen, ale skutečnost. Těšíte se, jak se budete válet s partou u bazénu nebo opékat na zahradě? Pak samozřejmě potřebujete to nejdůležitější, a to jsou plavky. Chcete si v létě především zaplavat a mrňavé bikiny, které při sebemenším pohybu odhalují to, co nemají, vám nahánějí hrůzu? Tak v tomto případě si pořiďte sportovní plavky. Ideální volbou jsou pak jednodílné sportovní plavky značky Sesto Senso.

Značka Sesto Senso vyrábí plavky jak dámské, tak i pánové si zde mohou vybrat z řady krásných kousků. Plavky jsou sportovního charakteru. Všechny bikiny značky Sesto Senso mají tlustá, pružná ramínka, proto tak skvěle drží svůj tvar. Pánské plavky Sesto Senso zde naleznete jak s nohavičkou, tak i dnes hodně nošené, šortky. Plavky jsou různých barev a délek. Některé plavky nemají pouze jen funkci plavek, ale i mají i určitou zvláštnost jako třeba přívěšek na mobilní telefon. Zdobení je zde také velice bohaté. Většina pánských šortek má i v pase šňůrku na stahování a kapsy. Plavky proto působí spíše jako kraťasy než plavky.

Sportovní plavky BW723 jsou vysoce elastické a pružné. Velkou roli zde hraje samozřejmě modrá. Světle modrý pruh z obou dvou stran pasu působí něžně a skvěle tvaruje postavu. Pas se opticky zúží a Vy budete vypadat jako modelka na bilboardech.

Pánské plážové plavky značky Sesto Senso typu Aruba jsou pěkné na pohled a mají velice příjemný materiál. Plavky jsou navíc i velice praktické. Po bocích a na zadní části jsou našité kapsy, do kterých si můžete schovat mobilní telefon nebo třeba nějakou tu korunku na osvěžující drink.

zdroj: http://www.astratex.cz/…nso/vyrobce/

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské plavky, Sportovní plavky, Pánské plavky, Sesto Senso, Astratex