Elegantní kolekce DKNY podzim/zima 2012

Elegantní kolekce DKNY podzim/zima 2012

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Donna Karen opět předvedla, že má dokonalý cit pro styl a módu! Pro její novou kolekci pro podzim 2012/2013 využila pánských střihů a dokonale je doladila do elegantních ženských křivek.

Pokud si budete chtít zakoupit některé výrobky této značky DKNY, uspějete jedině v Praze, a to přímo na Železné ulici. S jejími dalšími výrobky jako parfémy nebo šperky se můžete setkat i v obchodech Sephora, Marionnaud Parfumerie nebo Klenoty Aurum.

My vám v tomto článku přinášíme ochutnávku z podzimního lookbooku.

DKNY podzim/zima 2012

Ústřední inspirací pro tuto kolekci bylo město New York, ve kterém se i konala její přehlídka. Jak si můžete všimnout z následující lookbooku, tak scénické pozadí tvořilo právě žluté taxi auto, které je pro ulice tohoto amerického města tak typické.

Ikonou mezi materiály této kolekce byla kůže. Součástí dámské kolekce jsou proto šaty, kabáty, bundy právě s koženým korzetem nebo lemováním. Nejsou opomenuty ale také další módní trendy tohoto zimního období, jako kožešinky nebo tvídové materiály.

Díky jednoduchým střihům, lehké eleganci a důrazu na černou barvu se stává tato kolekce nadčasovou bombou!

V této kolekci se samozřejmě ani nezapomnělo na pánské osazenstvo. I pro ně je vytvořeno několik různých looků samozřejmě s hlavním atributem – kůží. Klasická černá navíc sluší každému muži!

Zdroj: http://www.dkny.com/press/

Sponzorované odkazy



Štítky: kožené oblečení, DKNY, Donna Karen, DKNY kolekce podzim/zima 2012/2013, podzimní kolekce, DKNY dámská kolekce, DKNY pánská kolekce