Hurá na párty s oblečením New Yorker

Hurá na párty s oblečením New Yorker

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Šperky

Sponzorované odkazy

S volným víkendem přichází čas na párty! Ve větších městech ale není potřeba čekat až na víkend a můžete si na nějakou párty vyrazit i v týdnu, pokud tedy ráno nemusíte vstávat do práce. S přípravami na takovouhle akci ale vyskakuje otázka: co na sebe? Zdá se vám váš párty šatník ohraný nebo příliš malý? Doplňte si ho s novou párty kolekcí od New Yorker!

My vám v tomto článku přinášíme ochutnávku z lookbooku značky Amisu / Smog pro dámy i pány. Slaďte se svým partnerem a budete hvězdami každého večírku, kam jen vstoupíte!

Amisu / Smog párty kolekce

Co vás v této kolekci čeká? Žhavé zvířecí vzory, krajky, lesklé i průsvitné materiály – vše pro dokonalé zaujmutí pánského pohlaví. V těchto hadříkách vás zaručeně npřehlédne! Tyto materiály jsou doplněny kožešinovými kraťásky, bundičkami a kabelkami. V kolekci samozřejmě nesmí chybět ani vhodné lodičky. Probuďte v sobě to pravé zvíře!

A pánové? I ty si přijdou na své v párty kolekci Smog. Kožený bundičky, vesty, elegantní saka stačí doplnit sexy pohledem a účesem, neopomenouti také vhodné boty, a žena bude vaše! Toto oblečení z vás udělá druhého George Clooneyho nebo Brada Pitta.

Zdroj: www.newyorker.de

Sponzorované odkazy



Štítky: New Yorker kolekce 2012, New Yorker párty kolekce, párty oblečení, párty kolekce 2012, Amisu párty kolekce, Smog párty kolekce, Smog, Amisu