Oslavte Vánoce 2012 s kolekcí Tally Weijl

Oslavte Vánoce 2012 s kolekcí Tally Weijl

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Dámské šaty, Džíny, Jeans, Rifle, Legíny, Šperky, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Zimní období není jen oslava vanočních svátku, ale také doba nejrůznějších večírků. Chystáte se na některý z nich, ale nevíte co na sebe? Máte dost oblečení ve svém šatníku, ale přesto vám v něm chybí něco, co jen tak nenosíte? Chcete mít nějaký neobvyklý outfit, který vytáhnete jen při zvláštních příležitostech? Pak pro vás máme řešení. Zajděte omrknout novou vánoční kolekci modního obchodu Tally Weijl. Kolekce totiž opět nezklamala svou originalitou a hlavně sexy vizáží, kterou je obchod Tally Weijl tak proslaven. Letošní vanoční kolekce je opravdu stvořená pro královské večírky.

Nato, že se jedná o vánoční kolekci, jsou některé kousky opravdu vhodne spíše na párty než na běžné nošení. Navrháři Tally Weijl se opět vyřádili a vytvořili několik luxusních a svůdných šatiček, které jsou však tak krátké, že by vám v chladném počasí bylo opravdu zima. V nabídce jsou sexy černé šaty s volánky nebo kamínky, ale i topy, které sladěním s vhodnou sukní jako šaty působí. No posuďte sami.

Vánoční kolekci však netvoří jen šaty a doplňky, ale také krásná flitrova sáčka nebo topy, tílka a blůzky. Nechybí ani měkoučké chlupaté mikiny, pohodlné džíny a kalhoty.

Staňte se divou večera

Celou kolekci provází metalická a nebeská modrá, černá a stříbrná. Samozřejmě nechybí flitry a kamínky na všem, co si dokážete představit, ani bohaté oslnivé doplňky. Vyzkoušejte některé z nich a uvidíte, že budete hězdou večera na nejednom večírku. Jistotou jsou botičky na vysokých podpatcích, které mají ve značkovém obchodu Tally Weijl rozmanité zastoupení. Jsou totiž nedílnou součástí každé párty bohyně. Aby byl vzhled dokonalý a nic už mu nechybělo, vyrobili tvůrci této sexy kolekce bohatou škálu nejrůznějších psaníček. Pak už jen stačí vybrat si z nabídky hadříků, přidat botičky, psaníčko a šperky a můžete vyrazit okouzlovat své okolí.

zdroj: www.tallyweijl.com

Sponzorované odkazy