Zimní kolekce CROPP 2012: Vyražte na hory

Zimní kolekce CROPP 2012: Vyražte na hory

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Těšíte se až napadnou první sněhové vločky a vy budete moct vyrazit ven? Jste nadšení lyžaři, snowboardisti, nebo si prostě jen užíváte zimní období? Jestli ano, určitě se vám budou hodit některé vkusné, teplé oblečky letošní zimní kolekce CROPP.

Zimní kolekce značkového obchodu CROPP je opravdu vybavena pořádnou zásobou zimního oblečení, které váš zahřeje už od pohledu. Nemusíte tak mít obavy, co si do chladného počasí obléct a přitom vypadat dobře a stylově. V kolekci samozřejmě najdete také kousky, které si můžete vzít do společnosti a nebudete vypadat, že se právě vracíte z výpravy z Himalájí. Zajděte prozkoumat nabídku a vyzkoušejte co vám sluší.

Dámy staňte se královnou sněhu

V dámské kolekci můžete například najít teplé zimní bundy s kožíškem na kapuci, zateplené neprokomavé kalhoty, ale také mikiny, kožené bundičky, nebo pletené podkolenky. Jelikož se jedná o zímní kolekci, nechybí zde ani teploučké doplňky. Vyberte si z nabídky rukavic, šál a čepic. V čepicích si můžete vybrat buď z veselých pletených zvířátek, nebo z klasických** pruhovaných kulichů**.

Pánové, ohromte nejen na sněhu

Ani v pánské sekci letos návrháři CROPP nešetřili nápady. Kolekce je velmi podobná dámské, a tak když si vyberete podobný outfit jako váše drahá, bude z vás dokonale sladěný pár. U pánů můžete najít pestrobarevné bundy s kapucí, kalhoty, džíny a samozřejmě doplňky. Šály, rukavice i čepice sice nejsou tak originální jak u dam, ale rozhodně si pánové také vyberete.

I když se jedná o zímní kolekci obchodu CROPP všechno oblečení je plné veselých barev. Najdete například žluté kalhoty, pruhovanou čepici, nebo kostkovonou či pruhovanou bundu. Dokonce i doplňky hrají všemi barvami.

Mimo zimní kolekce v obchodě CROPP samozřejmě objevíte i méně teplé oblečky. Nechybí oblíbené CROPP značky jako je Moustache, Angry birds, nebo Vibration.

zdroj: www.cropp.com

Sponzorované odkazy