Plážové žabky: Letní obuv pro každého

Plážové žabky: Letní obuv pro každého

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Co vždy potřebujete na pláž? Rozhodně plavky, plážovou tašku, do níž dáte osušku a jiné nezbytnosti, a hlavně pohodlné plážové žabky.

Jinak se jim říká flip-flopy a jsou charakteristické dvěma pásky, které se sbíhají mezi prsty. Podrážka bot je většinou pěnová nebo z tvrdé gumy, někdy s masážním povrchem. Pásky mohou být z textilu nebo z gumového materiálu, třeba i průhledného s drobnými ozdobami.

Toto léto jsou hitem plážové žabky s puntíky, pruhy, velkými motivy květin a zvířecími potisky. Co se týče barev, škála léta nabízí výrazné až fosforující barvy jako růžová, žlutá, zelená a modrá. Málokde najdete žabky čistě bílé či celé černé. Žabky se hodí jak k plážovému outfitu, ale také k šortkám, sukni nebo krátkým sportovním šatičkám.

Žabky pro každého!

Plážové žabky najdeme téměř v každém obchodě a jsou určeny opravdu všem. Nejoblíbenější značkou žabek u nás je firma Roxy, zatímco v Americe mají hvězdy umístěné na prvním místě žabky Havaianas. Pánské žabky jsou k mání u sportovních značek zaměřujících se na skate a další sporty. Jejich výběr je však o něco menší.

Žabky s pěnovou podrážkou noste ale raději jen na pláž. Na chození po městě si pořiďte ergonomicky tvarované žabky z tvrdé gumy, která je méně závadná pro klenbu nohy.

Závěrečný tip: Známé značky si udělaly z módních žabek perfektní reklamu, a tak si můžete na nohu obout plážové žabky Coca-Cola, Kinder nebo Barbie.

Sponzorované odkazy



Štítky: plážové žabky, flip-flopy, plážové boty, žabky Roxy