Nabídka New Yorker: Připravte se, jaro je tady!

Nabídka New Yorker: Připravte se, jaro je tady!

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Ačkoliv u nás pořádná zima teprve začala, na pulty značkového obchodu New Yorker dorazila jarní kolekce se všim všudy. Jako vždy si kolekce New Yorker připravila několik zajímavých variant oblíbených značek Amisu, Fishbone, Smog a Fishbone Sister. A jestli je na co se těšit? No posuďte sami!

Amisu: Sexy a smyslná

Tato část kolekce potěší milovnice barviček a sexy střihů. Chcete se na jaře pořádně vyparádit a ukázat, co jste schovávaly celou zimu pod vrstvami oblečení? Pak ve vašem šatníku rozhodně nesmí chybět několik kousků této sexy kolekce. Ohromne okolí a protějšky šatičkami v něžně růžové barvě. Staňte se neodolatelnou v sexy šatech se zebřím motivem, nebo zaujměte decentním bílým svetříkem a originálními vzorovanými legínami. V nabídce jsou i klasické jarní květinové motivy, nebo kabátky v pastelových barvách.

Fishbone: Veselý a rozpustilý

Kolekce Fishbone samozřejmě nezapomněla ani na mužské pokolení a připravila několik lahůdek i pro ně. Pokud máte doma nebo v okolí rošťáka, který potřebuje pořádnou jarní výbavičku, tak ho pošlete do části kolekce Fishbone, kde si jeho kreativita přijde na své. V nabídce jsou veselé jarní barvy, trička s potisky, mikiny, kraťasy, džíny, nebo barevné kalhoty.

Fishbone sister: Rozverná a hravá

Narozdíl od smyslné Amisu, nabízí tato část kolekce oblečení pro ženy, které se nebojí experimentovat a vyrazit ven v šílených kombinacích. Část kolekce Fishbone Sister se vyřádila, jak v barevném rozsahu, ti i ve tvarech a střizích. Vzkoušejte například kombinaci maskáčové minisukně s růžovným svetříkem, nebo šaty s hvězdnou oblohou s džínovou bundičkou a uvidíte, že nezůstanete bez povšimnutí.

Smog: Tajemný a neodolatelný

Pokud je váš drahý typ muže, který rád nosí maskáčové a kožené oblečení, zamiřte s ním do poslední části kolekce Smog. V kolekci najdete kromě maskáčoviny, přírodní barvy a džínovinu. V nabídce je spousta mikin, karovaných košilí a kalhot.

Nečekejte na jaro a vyražte novou kolekci prozkoumat už teď!

Zdroj: www.newyorker.de

Sponzorované odkazy