Rock’n‘roll s H&M: nová hvězdná kolekce!

Rock’n‘roll s H&M: nová hvězdná kolekce!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Džíny, Jeans, Rifle, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Co se vám vybaví když se řekne rock’n‘roll? Černé oblečení, cvočky, řetězy a hlasitá hudba? Objevte v sobě rebelku a pojďte se podívat, jak rock’n‘roll pojali návrháři v H&M.

Bílá je nová černá

Značkový obchod H&M představuje novou kolekci s názven Rock’n‘roll mansion v trochu odlišném stylu, než jsme zvyklí. Že bílá není drsná? Ano, to je pravda, ale na rozdíl od černé vypadá báječně nevinně. Bílé kousky z kolekce H&M vypadají nejen elegantně, ale taky velmi sexy a smyslně. Proč by každá rebelka nemohla ukázat svou něžnou duši. Kousky z kolekce H&M vám k tomu pomůžou.

Kolekci Rock’n‘roll provází jemné barvy od bílé přes šedou, které se celou kolekcí prolínají v různých kombinacích. A co přesně tedy kolekce nabízí? Vyzkoušejte bílé sáčko se cvočky a batikované bíločerné kalhoty, nebo sexy šedé šaty s páskem. V nabídce jsou i svetříky a blůzy, které můžete využít pro jakoukoliv příležitost.

Bílá barva působí velmi nežně, takže se nemusíte bát vyrazit v těchto kouscích i do společnosti, kam byste si černou variaci vzít nemohly. Samozřejmostí jsou i doplňky jako jsou náramky s pyramidkami nebo prsteny, které vám jako správné rockerce nesmí chybět! Přidejte boty na vysokých podpatcích, kabelku a vyražte do společnosti ukázat, že i rock’n’roll dokáže být decentní a něžný.

zdroj:www.hm.com

Sponzorované odkazy