Dobrodružná kolekce Esprit jaro/léto 2013

Dobrodružná kolekce Esprit jaro/léto 2013

Kategorie: Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Těšíte se užna jaro? Mátě už v šatníku módní jarní kousky nebo ještě čekáte? Jestli toho máte ještě málo, tak potom je čas vyrazit na nákupy! A kam? Co třeba značka Esprit? Jejich nová okouzlující kampaň pro jaro/léto 2013 vás naprosto udiví. S touto kolekcí můžete být romantická i nespoutaná, autentická i stylová, osvěžující i drsná.

Pojďme se společně podívat, co si pro vás tedy Esprit připravil. Určitě se máte na co těšit! A kde Esprit v České republice sehnat? Obchody Esprit můžete potkat zajisté v Praze či Brně, ale také v Pardubicích nebo Plzni.

Esprit jaro/léto 2013 oblečení

Hvězdami a tvářemi této nové kampaně jsou Dree Hemingway a Liu Wen. A čím je tato kampaň charakteristická? Na co se můžete těšit? Oceán, exotické květiny, letní vzduch, romantika i drsnost – to vše i mnohem více je ukotvené v této kolekci. Kombinujte designové kalhoty s jednoduchým blejzrem v zářivých barvách, vzorované šortky s romantickým tričkem a mnoho jiného a staňte se hvězdou každé párty či ulice!

Esprit jaro/léto 2013 doplňky

Samozřejmě se nezapomíná ani na vhodné doplňky! Tady je velmi charakteristický metalický odlesk a neonové barvy, ale i přirozené tóny. Čím doplníte váš look?

Zdroj: http://www.esprit.com/press/news/

Sponzorované odkazy



Štítky: jarní oblečení, letní oblečení, Esprit, Esprit jaro/léto 2013, jaro/léto 2013, Esprit oblečení, Esprit doplňky