Kabelky na léto: Užitečný módní doplněk

Kabelky na léto: Užitečný módní doplněk

Kategorie: Tašky a kabelky

Jaké bude letos léto, to vám nikdo s přesností neřekne. Nezbývá než doufat, že současný podzim brzy skončí. Ideálním prostředkem, jak si toto čekání ukrátit, je pak návštěva vybraného obchodu s módním zbožím. Těžko od nás na tomto webu dostanete jiný návrh. Máme rádi módu, krásné oblečení, stylové doplňky a jim bude také věnován tento článek. A nebudete přitom muset chodit daleko. Povedené dámské kabelky si můžete prohlédnout přímo na svém počítači a vybrat si z nepřeberné nabídky tu pravou, tu, se kterou budete maximálně spokojená a zazáříte při každé příležitosti, jaké jen léto skýtá.

Kabelky na léto jsou k dostání v nejrůznějších modelech a barevných kombinacích. Základní rozlišení se týká toho, jak budete kabelku nosit. Na jedné straně to jsou klasické kabelky s popruhem přes rameno, stále oblíbenější však jsou kabelky do ruky, či lépe řečeno, klasické tašky. Dámské tašky se zpravidla vyrábějí ve větším provedení, aby se do nich vešlo vše, co budete v létě potřebovat. Chystáte se na pláž anebo na koupaliště? Potom jistě oceníte dostatek prostoru, kam schováte nejen své malé nezbytnosti, ale také osušky, deky a podobně.

Kabelky přes rameno jsou pak ideálním zavazadlem na každodenní nošení. A jelikož se samozřejmě v jejich případě jedná o módní doplněk, můžete se vhodně zařídit, aby designově odpovídaly situaci. Tak například můžete volit mezi kabelkami luxusními, s nimiž vyrazíte do společnosti, a kabelkami sportovněji laděnými, jež vám skvěle poslouží při nejednom výletu.

Co se značek týče, opět je zde na výběr celá řada. Tašky Rip Curl hrají na ženskou notu a nikoho nenechají na pochybách, že den patří vám. Kabelky Roxy představují nejlepší volbu pro městská dobrodružství, ovšem některé kusy zúročíte dobře také u vody. Kabelky Dakine, z těch letní pohoda jen vyzařuje. Svěží modely nejen že příjemně vypadají, ale pro své kvalitní materiály vás nezklamou v žádné situaci.


Kabelka Roxy Maeva, 1053 Kč


Kabelka Dakine Camilla Crochet, 1488 Kč


Taška Roxy Coco Made Me Seaspray, 1146 Kč


Taška Rip Curl Tallow, 935 Kč

Štítky: Megaskate, tašky, kabelky, dámské kabelky, tašky Rip Curl, kabelky Roxy, kabelky Dakine, Megaskate.cz