Pánské svetry pro každý věk

Pánské svetry pro každý věk

Kategorie: Pánské oblečení, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Móda je stejně jako u žen, tak i u pánů velmi důležitá. Jste-li zaměstnán jako pracovník, který se denně setkává se spoustou zajímavých lidí, pak je móda zejména pro vás každodenní otázkou. Podzimní období si žádá tomu odpovídající oděv, a proto se zaměříme na svetry, které jsou jeho nepostradatelnou součástí. Internetové stránky www.bonprix.cz nabízí jak dámskou, tak i pánskou kolekci. Vybrat si tedy, z pohodlí vašeho domova, můžete i s partnerkou. Vzhůru do toho, překvapte ji svým zájmem. Zajisté bude mít radost.

Pánské svetry by se daly rozdělit dle materiálů, barev, střihů a hřejivosti. Pokud patříte mezi muže, které na sobě nesnesou příliš teplé oblečení, natož tak teplý, huňatý svetr, pak volte lehké, tenké svetříky na propínání nebo přes hlavu. Pod něj volte košili nebo delší triko, které necháte vespod vykukovat.

Silnější pánové by neměli volit pruhy. Ty totiž dají vyniknout zrovna těm partiím, které zdůraznit rozhodně nepotřebují. Vybírat by raději měli různě jinak barevné svetry nebo jednobarevné s výrazným lemem kolem zipu, knoflíků nebo u límečku.

zdroj:http://www.bonprix.cz
foto:bonprix.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: panské svetry, podzimní svetry pro muže