Šaty na podzim? Proč ne!

Šaty na podzim? Proč ne!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Vzdušné květinové šaty, punčocháče a jarní kozačky, přes ramena džínová bunda, kolem krku ledabyle omotaná šála a maxi kabelka pohupující se přes pokrčenou paži – jedna z mnoha variant, jak nosit na jaře šaty. Tento trend se ponořil i do duše žen v Čechách a začínají si jej řádně užívat. Tak co myslíte, vyzkoušíme šaty i na podzim

Šaty se síťovinou. Autor: asos.comŠaty se síťovinou. Autor: asos.com

Noční košilka nebo trendy podzimní šaty

Mnohé z podzimních kolekcí světoznámých značek nabízejí jemnou linii dech beroucích šatů. Možná se vám budou zdát odvážné, možná si je na první pohled zamilujete. Ale také se snadno může stát, že je ihned zavrhnete. Buďme pro letošní podzim k módě tolerantní a vstřícné. V módě jsou něžné saténové šaty a krajka. V kombinaci s drsnějšími materiály docílili návrháři výrazného kontrastu, což je jeden ze stěžejních prvků sezóny.

Dámské podzimní šaty. Autor: asos.comDámské podzimní šaty. Autor: asos.com

Kontrast stylů a materiálů, který paradoxně vzbuzuje jakýsi dojem souznění. Takové šaty reprezentuje dokonale značka Zara. Současně se v jejích kolekcích silně uplatňuje další z trendů – tartan.

Kostkované šaty na podzim

Podzim 2013 přeje vzorům a s radostí vítá zpět na trh oblíbenou kostku. Setkáme se s ní na bavlněných a vlněných šatech s jednoduchými (zejména volnějšími) střihy. Postupně se také budeme moci přebírat nabídkou šatů dlouhých.

Šaty tartan. Autor: ZaraŠaty tartan. Autor: Zara

Šaty pod kolena? Ano!

Z délek se na podzim a v zimě 2013 uplatní nejvíce délka těsně pod kolena. Zcela ovládla kolekce předních světových návrhářů a postupně zaplňuje i obchodu. Nicméně dle mého nazoru, si zde na ni teprve budeme zvykat.

Šaty s délkou pod kolena. Autor: zara.comŠaty s délkou pod kolena. Autor: zara.com
Šaty s kostkou. Autor: zara.comŠaty s kostkou. Autor: zara.com

Nejvíce mne baví lehké šaty, připomínající letní dny. Ideálně s výraznými vzory a zajímavými detaily. Co říkáte na tyto krásky, které je možno zakoupit na www.asos.com ? Třásně vytvářejí perfektní efekt a vysoké kozačky vše jen doladí.

Šaty s třásněmi. Autor: asos.comŠaty s třásněmi. Autor: asos.com

Úvodní obrázek: Zara.com

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské šaty, šaty na podzim, podzimní šaty Zara