Kostýmy pro nevšední hrátky: Oddejte se svým vášním

Kostýmy pro nevšední hrátky: Oddejte se svým vášním

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Často si s partnerem přehráváte scénky ředitele a sekretářky nebo zločince a policistky? Aby vaše hrátky měly ten správný šmrnc, pořiďte si kostým značky Obsessive, jejíž název znamená „posedlost“. Buďte posedlí luxusními kostýmy.

Na výběr je opravdu mnoho oblečků a každý si vybere dle svého gusta. Nejoblíbenější a nejvíce sexy profese na světě je samozřejmě letuška, která splní zákazníkovi každé přání v růžovém oblečku s čepičkou. Někomu se může líbit role fanynky automobilových závodů nebo role maskota Playboye, při níž je žena převlečená do růžového zajíčka s dlouhýma ušima.

V obleku drsné strážnice s pistolí získáte respekt a možnost zatknout svého milého za jeho zločiny. Jiným se zase líbí servírka z amerických snídaňových bufetů nebo sestřička pečující o své pacienty. V lesklých červených kostýmech z vinylu vzbudíte dojem dravosti a nespoutanosti, což je ideální pro večerní klubové akce nebo večírky.

Většina kostýmů je vyrobena z elastického lesklého materiálu pro přizpůsobení velikosti. Nemusíte se tedy bát, že byste se do některého z oděvů nevešly. Detaily, typické pro tento typ oděvu, jsou zipy, síťky, krajky, kožíšky a další. Součástí oblečků pro nevšední hrátky je často korzet zavazovaný šněrováním a podvazky.


Sexy kostým Obsessive Heidi, 899 Kč


Sexy kostým Obsessive Police set, 899 Kč


Sexy kostým Santa's Lady Dress, 799 Kč


Sexy kostým Emergency Dress + stetoskop, 999 Kč

zdroj: http://www.luxusnipradlo.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: spodní prádlo, kostýmy, luxusní prádlo, oblečky, kostýmy Obsessive, kostýmy pro nevšední hrátky