Pánské svetry 2014 pro moderního muže

Pánské svetry 2014 pro moderního muže

Kategorie: Pánské oblečení, Svetry, mikiny

Většina mužů si s oblečením hlavu příliš neláme, ale pocit nošení svetru evokuje u většiny z nás návrat zpátky do 80. a 90. let. Svetr je prostě svetr. Takovej ten babičkovskej, kterej bude kousat a hrozně vypadat. Nejlépe ještě v nějaké nevýrazné „vyblité“ barvě. Ne, ne a ještě jednou ne! Pokud jste chlapi, kteří chtějí slušně vypadat, aniž by to schytalo vaše ego nebo snad pohodlí, zpozorněte. Představujeme vám nabídku moderních pánských svetrů pro rok 2014 z eshopu GetFashion.cz, který stylově oblékl nejednoho chlapa, a to za dost slušnou cenu.

Pánský svetr Redbridge – modrý

Tento módní návrh by si zasloužil potlesk. Ne, vážně, je to originalita sama. Moderní zapínání na zip s límcem, žádné přetahování přes hlavu. Barva je přívětivá – modrá patří k jedné z nejuniverzál­nějších, co se týče módy pro muže. Proužky neztratily na šmrncu za celou dobu, kdy je někdo vymyslel. Kvalitní zpracování i materiál vám zaručí dlouhou životnost. No a cena 890 Kč je už jen třešničkou na dortu. Suma sumárum, svetr na zip do tisícovky, který můžete nosit téměř všude, absolutně líbivý a originální.

Pánský svetr Redbridge – modrýPánský svetr Redbridge – modrý


Svetr s kapucí a na zip Carisma – tmavě modrý

Pokud se vám předchozí kousek nezalíbil, nebo už je vyprodaný, potom můžete dát šanci tomuto. Jde o kombinaci toho nejlepšího ze svetru a mikiny – tato svetromikina s kapucí a se zapínáním na zip v tmavě modré barvě vám zajistí maximální komfort, aniž by to poznamenalo samotný styl. Ba naopak, spojením těchto prvků dostáváte moderní kousek vhodný na mnoho příležitostí.

Svetr s kapucí a na zip Carisma – tmavě modrýSvetr s kapucí a na zip Carisma – tmavě modrý


Nevybrali jste si, ale zaujal vás styl moderních svetrů? Prohlédněte si kompletní nabídku přímo v eshopu GetFashion.cz a určitě naleznete svého koně.