Loom bands gumičky – originální doplněk

Loom bands gumičky – originální doplněk

Kategorie: Šperky

Reklamní sdělení:
Znáte Rainbow Loom plastové gumičky? Tyto úžasné barevné gumičky ocení nejen děti, ale i ženy středního věku. Ano, je to tak. Z Loom bands gumiček dokážete vykouzlit originální doplňky k vašemu celkovému outfitu.

Loom bands gumičky

Tyto skvělé a pružné gumičky jsou vhodné nejen pro malé děti k tvorbě krásných culíčků, copánků a jiných vlasových účesů, ale také k tvorbě jedinečných šperků. Loom bands se staly oblíbené zejména v USA a Kanadě. Samozřejmě se tento trend dostal i k nám. Tato absolutní novinka na trhu potěší každou malou princeznu i dospívající slečnu.

Inspirace

Upusťte uzdu své fantazii, zakupte si různě barevné gumičky nebo přímo celé sady a pusťte se do práce. Že nevíte, jak na to? Na internetu najdete celou řadu různých návodů a inspirací na originální náramky z gumiček. Pohodlně se usaďte a upleťte si šperky, které jen tak někdo nemá.
Navíc pokud vaše děti podléhají často hrám na počítači a už nevíte, čím byste je od her dostali pryč, vyzkoušejte právě tuto gumičkovou aktivitu. Dlouhé hodiny sezení u počítače budou ty tam. U dětí navíc podpoříte tvůrčí kreativitu a originalitu. Možná vám to přijde směšné, ale gumičkománií nepodléhají pouze dívky, ale i kluci. Právě oni gumičkují různé přívěsky na klíče zejména v barvách jejich oblíbeného fotbalového týmu apod.

Loom

Náramky se snadno pletou na plastovém stavu. Stačí jednoduše natahovat gumičky, splétat a různě střídat barvy. Pletení vlastních náramků pomocí stavu je velice zajímavá tvůrčí činnost. Samozřejmě, že kromě náramků si můžete udělat i prsteny, náhrdelníky, náušnice nebo přívěsky.

Originální náramky

Zkuste se ozdobit originálními silikonovými šperky. Můžete si vytvořit doplněk podle vlastního vkusu či nálady. Černobílou variaci, křiklavé a neonové barvy, tlumené odstíny apod. Jednoduché nebo komplikované vzory, jednobarevné, vícebarevné, záleží jen na vás. Slaďte vaše doplňky se silikonovým šperkem. Zvolíte dnes jednobarevnou kabelku? Udělejte si k ní jednobarevný náramek. Co třeba rockový styl, kožená bunda, džíny a černobílou variantu šperků? Vše můžete mít právě teď. Gumičky jsou k dostání nejen v obchodech, ale samozřejmě že i na internetu. Rainbow loom cena je doslova fantastická.

Kreativní svět

Loom bands gumičky si oblíbíte i vy. Barevné a kreativní sety vás nikdy neomrzí. Pomocí jednoduchých nástrojů vytvoříte veselé barevné náramky či jiné šperky. Je to snadné, rychlé a celkový výsledek zaručeně stojí za to. Vyzkoušejte si to i vy a vytvořte např. originální barevnou sadu, kterou můžete nosit vy či vaši blízcí. Šperky, které z rainbow loom gumiček uděláte, mohou posloužit jako netradiční dárek, co potěší. 

Štítky: loom, rainbow, gumičky, silikonové gumičky, pletení náramků, šperky, prstýnky, Loom bands, návod, stav