Dámské svetry opět mezi jarními trendy!

Dámské svetry opět mezi jarními trendy!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Jarní dny s sebou přinášejí možnost nekonečného vrstvení oblečení. Kombinujeme tílka, trika, svetry, saka a šály, střídáme jednotlivé typy obuvi a užíváme si módní doplňky. Vrstvíte rádi? Možná se zrovna poohlížíte po jarní bundičce, ale co takhle vyzkoušet pletený svetr! Oversize jarní kabátky a svetry jsou in. Budeme nosit flanelové košile a pletené svetry s odkazem na vzdálená léta nebo se přikloníme k lehkým kardiganům v pastelových tónech? Podívejme se na kolekci jarních svetrů Zara.

Kabátkový svetr. Autor: www.zara.comKabátkový svetr. Autor: www.zara.com

Volné svetry na jaro

Pohodlí a styl. To je heslo pro jarní módu. Již několik sezón nám vládnou volné střihy, oversize kabáty a svetry, i kalhoty se drží stále komfortního provedení. Jaro 2014 se v módním světě také ubírá touto cestou a nabízí nám velké množství ležérních svetrů – ať už ze silnějších, či slabších materiálů.

Svetry v pastelových tónech. Autor: www.zara.comSvetry v pastelových tónech. Autor: www.zara.com

Zde se opět dostáváme k nekonečným možnostem vrstvení, které dává outfitu šmrc. Na lehký svetřík oblečeme místo kabátu delší pletený svetr, přidáme pestrou šálu a model je na světě.

Dlouhý cardigan. Autor: www.zara.comDlouhý cardigan. Autor: www.zara.com

Jednoznačným hitem je pončo. Tento kus oblečení, na chvíli z prodejních pultů vymizel a jeho obměny uvidíme příští zimu v zajímavých obměnách. Prozradím, že se setkáme s bundami a kabáty ve stylu ponča, tak proč nevyzkoušet již na jaře pončo v provedení svetru?

Svetrové pončo. Autor: www.zara.comSvetrové pončo. Autor: www.zara.com

Svetry krátké nad pupík

Praktická stránka jde mnohdy v módním světě stranou. U značky Zara je nezbytné vytvořit nějaký ten originální módní kousek. A tak krátké svetry sahající nad pupík prostoupily jarní kolekci. Sice jsou v lookbooku foceny samostatně, ale nedejte se splést a klidně pod ně oblečte tílko v kontrastní barvě.

Na druhou stranu jsou v kolekci svetry balancující na hranici svetru a trika. Mají lehké materiály a často je na nich využit zajímavý prvek ( na příklad řetízek nebo průhledné rukávy).

Krátký svetr. Autor: www.zara.comKrátký svetr. Autor: www.zara.com

Úvodní fotografie: Zara.com

Sponzorované odkazy



Štítky: jarní trendy, pletené svetry, kardigany, pončo