Co na sebe v aprílovém počasí

Co na sebe v aprílovém počasí

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Jarní dny s sebou přinášejí hrátky přírody ve všech směrech. Poslední dny neustále poslouchám ohranou větu „co si mám vzít na sebe“ a „to počasí je šílené.“ Myslím si, že nemůžeme vyčítat počasí, že si nejsme schopni vzít deštník, když se nám déšť rozhodne zpestřit den a že si lakujeme vlasy, když vidíme pomalu stromy lítat ulicemi. Dokonce není počasí vinno ani za to, že nám protékají boty a nepromokavá bunda promoká. Jak si poradíme s aprílovým počasím? Inspirujte se outfity do deštivých i slunečních dnů.

Jarni vesta. Autor: www.zara.comJarni vesta. Autor: www.zara.com

Boty jsou základ!

Jistý vztyčný bod šatníku jsou boty. Máme výhodu, že se nacházíme v době, kdy si trendy pohrávají s ledasčím. Ani nošení typicky podzimní obuvi v létě nikoho nepřekvapí. Pokud si nejsme jistí, jakou obuv zvolit, můžeme se poohlédnout po kotníčkových botách.

Boty Converse. Autor: www.asos.comBoty Converse. Autor: www.asos.com

Ať už ve sportovním stylu nebo na podpatku, kotníčkové boty jsou zcela neutrálním prvkem, který by neměl v botníku chybět. Jejich maximální využití lze podpořit volbou materiálu, a proto je vhodné vybrat boty omyvatelné a ne na příklad semišové.

Kalhoty do aprílového počasí

Jestli kalhoty tak rozhodně pohodlné. Ideální jsou kalhoty s nižším sedem nebo legínové kalhoty. Počasí nás samo nabádá k volbě tmavších odstínů. I když se těšíte na léto a chcete vytáhnout ze skříně bílé džíny, vyčkejte na lepší dny. Černá barva patří mezi stálice módních trendů, ale poohlédněte se také po nějakých vzorech. Trendy jsou květinové vzory, geometrické motivy a pastelové barvy. Nicméně i pastely bych ponechala raději pro příznivější dny.

Kalhoty s nízkým sedem. Autor: www.zara.comKalhoty s nízkým sedem. Autor: www.zara.com

Kabát nebo pláštěnku

Skvělá volba je pláštěnkový kabát. Těžko jej sice budete shánět v zajímavém „nepláštěnkovém“ provedení, ale trpělivost se vyplatí. Zapátrejte na příklad na stránkách eshopu Asos.

Pláštěnka. Autor: www.asos.comPláštěnka. Autor: www.asos.com

Já vždy vybírám kabáty a bundy s kapucí, abych měla jistotu, že tolik nezmoknu. Pokud seženu takový, který má relativně nepromokavý materiál a vypadá dokonce zajímavě, mám vyhráno.

Základem šatníku aprílových dnů je tedy kabát, boty a kalhoty. Zbytek můžete už doladit dle potřeby. Nebojte se vrstvit, kombinovat a využívat módních doplňků.

Nepromokavá bunda. Autor: www.asos.comNepromokavá bunda. Autor: www.asos.com

Zdroj úvodní fotografie: www.zara.com

Sponzorované odkazy



Štítky: jarní oblečení