Trendy módní doplňky

Trendy módní doplňky

Kategorie: Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Jednotlivé prvky vytvářejí celek a není tomu tak pouze u oblečení. Ve světě módy se ale jedná o velmi důležitou souhrou, která může vše vylepšit nebo snadno pokazit. Nosíte šátky, klobouky nebo alespoň náušnice? Česká republika se v tomto směru drží stále poněkud krokem nazpět. Jedny ušnic nosíme ke všemu, jeden prstýnek odmítáme vyměnit za jiný. Není to špatně, jen pokud se zajímáme o módu, měli bychom si s ní více hrát.

Autor: www.topof mind.sk/mark-and-spencerAutor: www.topof mind.sk/mark-and-spencer

Jaké doplňky nás čekají toto léto?

Kdo nemá letos metalickou zlatou či stříbrnou tašku, jako by ani v módním světě nebyl. Myslíte, že se jedná pouze o sezónní trend? Omyl! Tyto barvy uvidíme i příští léto, pro změnu na příklad na obuvi. Zlaté tašky nabízely v kolekcích jaro/léto 2014 značky jako je Mango, Liu Jo nebo Baťa.

Pozadu nezůstávají ani klobouky a opět – nosit se budou také na podzim.

Autor :www.press.aspen.pr/gateAutor :www.press.aspen.pr/gate

Šátky a šperky jsou pro mne doplněk téměř totožný – navzájem se prolínají a opravdu se doplňují. Velikosti šátků jsou různé a nevelí jim jeden trend. Ožnuti vázání šátku jsou natolik variabilní, že pomocí někoho vždy vytvoříme něco nového. Na internetu není těžké návody na vázání šátku najít. Jen zmíním, že mezi barvami se uplatňují především neony a pastelové tóny.

Autor:www.press.aspen.pr/gateAutor:www.press.aspen.pr/gate

Netradiční módní doplněk – záušnice

Na jednom z populárních Holešovice Fashion Market jsem se setkala s krásným doplňkem. Jedná se o záušnice a patří opravdu za uši. Tvoří je drobná slečna jménem Eva a pomalu zavaluje své nadšence zcela originálními kousky. Záušnice a jemné čelenky vytvoří pro slavnostní události i na běžné nošení. A to klidně i pro muže. Jestli už vás tradiční doplňky nudí, prohlédněte si její krásnou tvorbu na www.vivien-handmade.sk

Autor: www.vivien-handmade.skAutor: www.vivien-handmade.sk

Zdroj úvodní fotografie: press.aspen.pr/gate

Sponzorované odkazy



Štítky: módní doplňky