Erotické spodní prádlo aneb čas na oživení šatníku i vztahu

Erotické spodní prádlo aneb čas na oživení šatníku i vztahu

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Co se módy a celkového oblékání týče, ženy jsou mnohdy velmi kreativní, a to dokonce i v České republice, která za velmocemi jako je Itálie nebo Francie, vždy tak trochu pokulhávala. Zatímco se nebojí kombinovat zdánlivě nekombinovatelné, oblékat přiléhavé sukně a extrémně vysoké podpatky, v oblasti spodního prádla, se stále drží dost při zemi. Většina dámských šuplíků, s podprsenkami a kalhotkami, vlastní jednoduché, univerzální a především pohodlné modely, které sice sedí a pod oděvy se nehrnou, nicméně na sexappealu dvakrát nepřidávají. Odvážnější kousky spodního prádla však nejsou pouze povinností k nabuzení partnera. I vy se v sexy modelu budete cítit atraktivně, což vám dodá kýžené sebevědomí. Pokud vám nějaké to erotické prádlo doma chybí, inspirujte se, kombinujte a nakupujte.

Erotika nemusí být vulgární

Při výrazu erotické prádlo se spoustě žen orosí čelo, neboť si představí filmy pro dospělé nebo nevěstince, nicméně jako existuje prádlo velmi nevkusné, najde se celá řada krásných kousků, které oceníte i vy, jakožto jemné ženské bytosti. Zkuste pro začátek neforemná bavlněná pyžama, která vám na atraktivitě opravdu nepřidávají, vyměnit za noční košilky z příjemných materiálů, pohodlných délek a v barvách, které vám budou maximálně vyhovovat. Sáhnout můžete po klasickém černém modýlku se sexy krajkou, po sportovnější variantě v blankytně modré barvě, která bude v letních měsících skvěle ladit s opálenou pokožkou anebo se nechte strhnout bílou jemností, kterou nikdy nic nezkazíte.

Košilky nemusejí být vulgární, autor: emanuelaKošilky nemusejí být vulgární, autor: emanuela

Komfortní erotické prádlo? Ano!

Nenosíte erotické spodní prádlo, protože vám připadá nepohodlné, neforemné a takzvaně pouze do ložnice? Pak je na čase vás přesvědčit o opaku. I sexy prádlo může být pohodlné a navíc pod oděvy, velice vhodné. Například drobná tanga na malé šňůrky zakryjí intimní partie, přitom nevlastní zbytečně mnoho látky, jako je tomu u klasických kalhotek nebo u kraťáskové varianty. Znáte ten pocit, kdy si navlečete leginy nebo přiléhavé kalhoty a spodní prádlo přesně kopíruje jejich povrch? Toto se vám s tímto ,,úsporným" prádlem rozhodně nestane a pakliže nechcete barevně experimentovat, můžete zůstat věrni černé nebo bílé. A jakmile partner zjistí, že máte nové kousky do sbírky, které vystřídaly původní ,,bombarďáky", bude více, než mile překvapen.

I drobné prádlo je pohodlné, autor: emanuelaI drobné prádlo je pohodlné, autor: emanuela

Připravte partnerovi malé překvapení

Vztahy jsou sice především o důvěře a toleranci, nicméně bez intimních chvilek, by to nebylo ono. Pokud jste s partnerem již nějaký ten rok a prvotní jiskra vyprchala, pak vám možná ,,obyčejné" prádlo, mnohdy nestačí. Připravte mu proto čas od času něco extra a okořeňte vztah erotickým prádlem, které žádného muže nenechá v klidu. Bodystocking je jakousi novinkou v podobě punčoch, které zdobí celé tělo. Vybrat si můžete od střídmějších variant až po odvážnější kousky, které podněcují představivost a s opačným pohlavím, dělají divy.

Bodystocking je erotickou novinkou, autor: emanuelaBodystocking je erotickou novinkou, autor: emanuela

Štítky: spodní prádlo, erotické prádlo, košilky, kalhotky, bodystocking, nakupování, móda