Šaty a sukně můžete nosit i v zimě. S čím?

Šaty a sukně můžete nosit i v zimě. S čím?

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Léto už je pro tento rok nenávratně pryč. Takže sukně a šaty můžete pomalu začít vkládat do skříně. Ale počkat! Je to opravdu nutné? Nebylo by možné je nosit i přes zimu, samozřejmě bez toho, abychom umrzly?

Mnohé ženy nemají kalhoty v oblibě a nejraději by celý rok nosily jen sukně a šaty. V zimě se to možná zdá nemožné, ale zas tak velký problém to není. Stačí jen vědět, jaké části oblečení mít po ruce, abyste byly v teple i v opravdu krutých mrazech.

šaty s hvězdami; zdroj: satysukne.czšaty s hvězdami; zdroj: satysukne.cz

Legíny, punčochy a podkolenky

Vlněné legíny nebo punčochy jsou opravdu skvělým prostředkem k tomu, abyste se zahřála. A jelikož se prodávají v různých barvách, můžete i trochu experimentovat v kombinování. Co třeba černé legíny s fialovými šaty nebo naopak? Pokud si vezmete stejné šaty, ale jinou barvu legín, bude váš outfit vypadat vždy trochu jinak. Je možné také využít podkolenek. Můžete je nasadit na punčocháče i na holou nohu, ale raději volte první variantu, aby vám „netáhlo“ pod šaty. Z toho byste mohla mít nepříjemné zdravotní problémy. Pod šaty si klidně můžete obléct i těsné džíny.

šaty s dlouhým rukávem; zdroj: satysukne.czšaty s dlouhým rukávem; zdroj: satysukne.cz

Teplé boty

Aby vám nebyla zima od země, je důležité mít zateplené boty. Jestli zvolíte podpatek nebo plochou podrážku je na vás, ale řekněme si na rovinu, že podpatek je v zimě dost nepraktická záležitost. Volte tedy raději nízkou nebo zcela plochou podrážku, můžete tím předejít nepříjemnostem, jako je třeba pád na zledovatělém chodníku. Boty by měly být vysoké, klidně až po kolena nebo nad ně. Do bot můžete obléct i dlouhé ponožky.

šaty, které vás zahřejí; zdroj: satysukne.czšaty, které vás zahřejí; zdroj: satysukne.cz

Pletené šaty pro „zmrzlíky“

Patříte mezi ty ženy, kterým je zima i v létě, ale přesto byste chtěla nosit šaty v chladném počasí? Zvolte pletené šaty. Kupte si takové, které nemají příliš velké dírky a nejlépe s dlouhým rukávem. Pokud takové neseženete, pořiďte si ještě třeba bolerko a nebo triko s dlouhým rukávem, které se oblékne pod šaty.

Úvodní obrázek: satysukne.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: šaty, dámské šaty