Dámské svetrové kabáty – must have sezóny!

Dámské svetrové kabáty – must have sezóny!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Přemýšlela jsem, co je pro mě onen must have kousek letošní sezóny. Trendů je kolem jako slevových akcí v supermarketech – nepřeberné množství, ale jen málokterý stojí opravdu za to.

Letos upoutaly mou pozornost svetrové kabáty. Nejsou na módním poli žádným nováčkem, přesto ale zaznamenaly inovativní proces. Zaměřila bych se především na styl nošení a kombinování s ostatními kusy oděvu. Kabátové svetry nepatří do zimních dnů a nenacpete je i při sebevětší vůli pod kabát. Je nezbytné si uvědomit účel výrobku, který i chci koupit.

Svetrový kabátek Leidiró.Svetrový kabátek Leidiró.

Neustálé přešlapování nad propastí praktičnosti, nadčasovosti a nesmrtelnosti nás nutí padat na dno šedi a nudy. Ne každý model je určen pro každodenní nošení a ne každý kabát s námi vydrží pět sezón za sebou.

Kabátové svetry jsou spíš jakýmsi společníkem v jarních a podzimních dnech. Pobíhají s námi po schůzkách, kdy jen vyskočíme z auta a hned se do něho zase vrátíme, tráví s námi hodiny v supermarketech, kde bychom se jinak v zimní bundě uvařili, postávají s námi na chodbě, když řešíme sousedské konflikty nebo se s námi choulí u krbu na horách při zimní dovolené.

www.leidiro.itwww.leidiro.it

Svetrové kabáty jsou bezesporu trendem, ale nehledejte v nich primárně praktické využití, určitě ne v zimních dnech. Velmi zajímavé kousky má ve své nabídce značka Zara. Příjemné je balancování na hranici kabátového svetru, kimona a ponča. Pozadu není ani značka HM, která pochopitelně módní trendy bedlivě sleduje, nicméně této typ svetrů v nabídce nepřevažuje.

Oversize svetr Leidiró.Oversize svetr Leidiró.

Krásné modely letos přinesla kolekce italské značky** Leidiró** společně s lookbookovými fotkami čišící inspirací na vhodné nošení dlouhých svetrů.

Nebojte se volnějších oversize modelů. Co je velká, rozevláté až neúměrně kontrastní s naší postavou je stále trendy.

Zdroj úvodní fotografie: www.sv-butik.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: svetrové kabáty