Černé prádlo je okouzlující za každého okamžiku

Černé prádlo je okouzlující za každého okamžiku

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Vkusné a sexy spodní prádlo by mělo být základem šatníku každé ženy, která o sebe dbá a chce vypadat dobře. Černé prádlo je pak symbolem elegance i smyslnosti. Podívejme se, co se v poslední době nejvíce shání.

Kalhotky, kalhotky. Šatník se skládá z pár krajkových, pár saténových, pár různobarevných kousků. Dnes už neodmyslitelnou výbavou moderní ženy jsou tanga, které se hodí pod průsvitné oblečení, protože zbytečně nevystupují a jsou takřka neviditelné. Muži preferují u že tanga, jelikož odhalují zadní partie a působí na ně sexy dojmem. To nicméně nemusí platit na každého, a proto se pozornosti dostává i klasickým kalhotkám.

Druhou částí spodního prádla je podprsenka, které je třeba přikládat zvláště zvýšenou pozornost. Pomocí podprsenky černé barvy se z vás stane sexy dračice. Podprsenka push-up vám vytvoří krásný dekolt, případně Vám zakulatí vnady a zvedne sebevědomí. To především. Také průhledná podprsenka na muže eroticky působí. Ňadra jsou jen zlehkla zakryta průhlednou síťkou.

Tímto však nabídka spodního prádla samozřejmě nekončí. Sexy topy a sukně na šněrování rozpálí vašeho partnera natolik, že už se nikdy neotočí za jinou ženou. Šněrování dodává erotickým hrátkám napětí a nedočkavost.


Černé prádlo Splendour, 599 Kč


Černé prádlo Stripedtease top, 449 Kč


Černé prádlo Stripedtease set, 399 Kč


Černé prádlo Paris, 759 Kč

zdroj: http://www.in-obleceni.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: černé prádlo, spodní prádlo, sexy prádlo, tanga, podprsenka, top