Pánské oddělení aneb co právě frčí u mužů

Pánské oddělení aneb co právě frčí u mužů

Kategorie: Pánské oblečení, Topy, trička, tílka

Muži, co sledují trendy, mají jednu velkou výhodu, právě se seznámí s absolutním hitem této sezóny. Kdo z pánů bude chtít i za rok ohromit, ví, že by měl pomalu začít s výběrem barevných triček a rozhodnout se, jaké boty od značky Rieker si vybere. Ženy, je to tak, musíte se zkrátka smířit s tím, že nejen vy, ale i pánové budou v ulicích zářit.

Vtipný šatník

Přijde vám, že je váš šatník smutný, bez nápadu a stylu? Je nejvyšší čas udělat ten správný krok směrem k oživení šatníku. Pánové, nestůjte pouze na jednobarevných tričkách, ale vsaďte na barevnou originalitu s potisky a nápisy.
Kolekce vtipných pánských triček lze vybrat originální a neokoukané motivy, které ohromí vaše okolí. Vysoce kvalitní materiál ze 100% bavlny a volný střih triček, je příjemně nositelný a pohodlný. Nebojte se na sebe upozornit, vyzkoušejte pánské trička z široké škály barev – od černé až po oranžovou a žlutou. Pánská trička s vtipným potiskem jsou k dostání v různých velikostech.

Vtipné tričko s potiskemVtipné tričko s potiskem

Veselý červík

Jistě znáte hru Worms neboli červíci. I vy je můžete mít a to nejen ve svém iPhonu. Noste si svého červíka na originálním tričku s potiskem. Ovšem tento červík vám neprovrtává jablíčko, nýbrž telefon.
Mezi další „hravé“ tričko patří např. Pokémon v důchodu. Ano právě Pikachu je zobrazen na potisku, jak si lebedí v Pokéballu a dívá se přitom na televizi. Dámy, tento vtipný potisk je k dostání i na dámských tričkách.

Konec nudy

Pánové, zapomeňte na nudné bílé, šedé nebo jednobarevné spodní prádlo. Oživit šatník znamená od hlavy až k patě. Zaměřte se proto na stylové pánské spodní prádlo, které je plné barev. Boxerky v tyrkysové, modré, zeleno-červené či jiné variantě oceníte nejen vy, ale samozřejmě i opačné pohlaví. Konec šedi a nudy.
Chcete-li se líbit ženám, hoďte staré „prořídlé“ slipy do popelnice, nakupte si zásobu pestrobarevných boxerek.

autor: aqalogyautor: aqalogy

Od hlavy až k patě

Když změna šatníku, tak úplně. Zkuste pořídit kožené boty Rieker, které jsou vysoce kvalitní a naprosto úžasné. Jedná se komfortní celokoženou obuv, která je pružná, super lehká a extra pohodlná. To, že se jedná o fenomenální a oblíbenou značku mužů, nemusím ani zmiňovat.
Vybrat si můžete nejen společenskou a příležitostní obuv, ale také např. sportovní extra barevné tenisky, které dokonale padnou k vtipnému tričku. Stačí si jen vybrat.

Pánové, poohlédněte se po kvalitním trendy oblečení a doplňcích pro letošní sezónu, stojí to za to!

Pánska kožená obuv LloydPánska kožená obuv Lloyd

Štítky: obuv, boty, kožené boty, Rieker, trička, trička s potiskem, spodní prádlo, boxerky