Dámské šortky s vysokým pasem

Dámské šortky s vysokým pasem

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Celé generace žen se snaží vymyslet recept na rychlou a účinnou dietu nebo na styl oblékání, který perfektně skryje, co jak se lidově říká „přebývá.“ Chvíli jsou v mód oversize modely, ty ovšem často zakryjí i to, co nechceme a jindy zase kalhoty s vysokým pasem. Trend je to nesmírně vděčný a efektivní, protože potěší všechny věkové skupiny i velikostní skupiny žen. Vyzkoušely jste už šortky s vysokým pasem?

K dostání v prodejnách Stradivarius.K dostání v prodejnách Stradivarius.

Jestli jsem se toto léto do něčeho absolutně zamilovala, pak jsou to dezerty s chilli a kraťasy s vysokým pasem. Dají se snadno kombinovat a nosit téměř kamkoliv. K dostání jsou v džínovém provedení, koženkové varianty, rozevláté kraťasy s delšími nohavicemi nebo elegantní modely. Baví mě možnost nosit tričko zastrčené do šortek a nechat tak vyniknout pas. Své si v takovém případě užijí i crop topy a košile vázané do pasu na uzlík.

Na druhou stranu mohou vysoký pas zcela zakrýt delším svrškem a využít tak stahovacího efektu šortek zakrývajících boky.

Jaké kraťasy s vysokým pasem nacházíme letos na prodejních pultech?

Hned se podíváme do obchodů značky Stradivarius. Aktuální nabídka slibuje kromě zajímavých modelů i velmi nízké ceny.

K dostání v prodejnách Stradivarius.K dostání v prodejnách Stradivarius.

Populární jsou letos zejména džínové šortky, které nesmí v nabídce chybět. K dostání jsou ovšem i u jiných značek jako je na příklad HM, Zara nebo z luxusnějších Liu Jo. K vodě budeme vyhledávat více než stylové, pohodlné šortky. Prim tu hrají rozevláté vzdušné materiály a pohodlné zapínání. Ideální jsou kraťasy v pase ke stažení gumou.

Léto 2015 si oblíbilo znovu námořnický styl. V regálech pátrejte po bílé a modré barvě, případně můžete zvolit rovnou šortky s námořnickými proužky. Stranou nezůstává ani květinový vzor, zvířecí motivy nebo abstraktní vzory. Nicméně na výši je spíše minimalismus a snaha o kombinování zdánlivě neslučitelných prvků. Bez ostychu položte do kontrastu puntíky a proužky, výsledek bude na jedničku.

K dostání v prodejnách Stradivarius.K dostání v prodejnách Stradivarius.

Sponzorované odkazy



Štítky: šortky s vysokým pasem