Tajemství módní proměny: Jedna taška mnoho stylů!

Tajemství módní proměny: Jedna taška mnoho stylů!

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Chcete li být módní a jít se soudobými trendy, nemusíte mít tisíc různých kousků ve svých šatnících. Ani nespočet módních doplňků. Jak je to možné?

Na svědomí to má značka BREE, která právě vstupuje na český trh. Vyrábí ručně tašky, kabely a kabelky pro ženy i muže. Jejich kvalitní provedení a nadčasový design dávají jistou dobře investovaných financí. A nemusí jich být vůbec moc, stačí trocha rozmyslu. Protože nejen šaty dělají člověka, ale i doplňky dotvářejí celek – celý outfit. A jak být stále módní a IN a přitom nevyplenit účet? Jednoduše – pořiďte si jeden módní kousek a k němu pár vychytávek k obměně.

Taková kabelka může být pokaždé jiná, když si k ní pořídíte několik různých popruhů, a ty budete měnit a ladit s oblečením a outfitem jak barevně, tak stylově. I na takové finty myslí návrháři a výrobci při tvorbě módních kousků. Firma Bree v současnosti přišla na trh se stylovými, barvami i provedením jedinečnými popruhy, díky nimž bude vaše kabelka pokaždé jako nová.

Vybírat můžete popruhy odpovídající stylem k vašemu outfitu, anebo naopak jednoduchý outfit výrazně zpestřit výraznými popruhy. Kabelky od Bree a popruhy Bree Change zkrátka z vašeho módního doplňku vždy udělají extra věc. Popruhy s aplikacemi z přírodní kůže nebo s černými koženými aplikacemi, v barvách neonový plamen, černo-béžová, ohnivě- béžová, purpurově-béžová, modrá nebo neonově žlutá mají rozměry 0×136×4 cm a materiálem je bavlna v kombinaci s kůží.

Bree kabelky dostávají mnoho tváří díky popruhům Change it. A vy si sami a zcela podle nálady z elegantní kabelky udělat obratem hravý a originální kousek. Popruh Change it! si z kabelky a na ni jednoduše odpojíte a připojíte karabinkou. K mání je mnoho barev a vzorů. A kabelka Bree s popruhy Change it! je synonymem kvality a osobitosti v jednom.

Tašky a poruhy od německé rodinné firmy BREE můžete zakoupit v prodejně Bree Prague Sales Point, Andel´s Hotel, Stroupežnického 21, Praha 5 – Smíchov, nebo na e-shopu Bree.

Zdroj foto: Bree.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: tajemství, popruhy, taška, kabelka, styl, změna,