Jak být svůdná a sexy?

Jak být svůdná a sexy?

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Toužíte být svůdná, tajemná, přitažlivá a sexy? Existuje mnoho způsobů, jak být pro muže ta pravá. Následující řádky vám poradí, co si obléknout, aby to ve vašem partnerovi probudilo žádostivost a u vás zdůraznilo vaší atraktivitu.

Být sexy

Mnoho lidí a to zejména žen zajímá, jak být přitažlivá a sexy v očích mužů. Chtějí vědět, co mají udělat, jak se obléknout, jak zapůsobit, aby byli pro druhou polovičku přitažliví. Někdy to jde bez jediného slova, doslova mávnutí proutkem, jindy tomu musíte trošku pomoct. Každopádně věci se dají do pohybu, když si uvědomíte jednu důležitou a podstatnou věc. Muži jsou jako dravé ryby… potřebují návnadu.

erotické body, Cena: 31,95 EURerotické body, Cena: 31,95 EUR
Erotické body, Cena 27,95 EurErotické body, Cena 27,95 Eur

Být přitažlivá

Dle britské sexuoložky platí: „Čím symetričtější je vaše tvář a tělo, tím jste sexuálně přitažlivější.“ Pokud chcete vyzdvihnout vaše přednosti, stačí se svůdně obléknout. Působivé erotické body dokáže zahalit větší bříško a naopak upozornit na vaše poprsí. Muži milují ženu jako celek, ale najdou se i tací, kteří se zaměřují na poprsí nebo spodní partie. Pokud víte, že zrovna váš muž miluje zadeček, zvýrazněte si ho pomocí sexy prádla.
Spodní prádlo je nedílnou součástí dne každého z nás. Od toho běžného prádla se erotické prádlo liší samozřejmě svým erotickým nádechem. Sexy krajka, síťovaný materiál, mašličky, provázky, průstřihy na správných místech a mnohem víc. Navíc toto prádlo nabudí do vaší ložnice tu správnou teplotu. Muže zaručeně rozptýlíte a maximálně uspokojíte.

Těstoviny ve tvaru srdíčka, cena 4.95 EuroTěstoviny ve tvaru srdíčka, cena 4.95 Euro

Hledám partnera

Jste sama a toužíte po partnerovi? Pomůže vám erotická seznamka online, na které si dle vašeho přání a parametrů dokážete najít muže a partnera svých snů. Hlavní roli na těchto stránkách hraje samozřejmě první dojem a fotografie, kterou zveřejníte. Muži milují ženy s plnými a lesklými rty. Proč? I když to zní možná zvláštně, v mužských představách jsou rty napodobovány vašim genitáliím. Proto na fotografii použijte lesk na rty, aby opticky působily větší… nemusíte se bát ani tmavších tónů.

Ženská dokonalost

Ženy často řeší svou postavu a svůj vzhled. Jste také ten typ ženy, co o sebe dbají a chtějí být pro muže přitažlivější, než jsou? Pravda je taková, že čím oblejší zadeček žena vlastní, tím silnější sexuální signály vysílá. Pánové si pak své sexuální bohyně více hýčkají a obdarovávají je nejen praktickými erotickými dárečky ale i láskou a něhou. Vám stačí dodržet dvě zásady, být sexy a svůdní a občas muže polichotit.

Štítky: erotické prádlo, košilky, body, seznamka, dárečky, dárky